Какво по-хубаво начало на летния сезон от яко парти? Отговорът

...
Какво по-хубаво начало на летния сезон от яко парти? Отговорът
Коментари Харесай

PLOVDIV PLAZA открива летния сезон с тераса парти

Какво по-хубаво начало на летния сезон от крепко празненство? Отговорът е – тераса празненство!

Най-интересният и съвременен мол в града PLOVDIV PLAZA ще зарадва меломаните и почитателите на фънк, соул и реге музиката с щур ваучър на Източната тераса на 22 юни (събота) от 19.00 часа.

А за феновете на латино ритмите на 6 юли от комерсиалния център са подготвили Salsa&Cocktail Party на Южната тераса.

Тази неделя в 10 ч. на равнище 1 в PLOVDIV PLAZA мол е началото на празник на качествената храна. Фермерският пазар ще предложи разнородни артикули от локални производители до 14 ч. Пекарна „ Златна заран “ ще показа апетитен самун с мая. Пчелна плантация „ Интер-Ко “ ще предложи естествен български мед, а измежду изложителите ще са още майстор, изготвящ дървени дъски, производител на лютеница и даже фъстъци.

„ Планираме базарът да се трансформира в традиция и пловдивчани да знаят, че всяка неделя при нас ще намерят качествени храни, непосредствено от производителите. Планираме да обогатим асортимента, като от идната неделя ще се включат още производители на млечни артикули, зеленчуци и други “, разясниха от мениджмънта на мола.

И през този месец дребни и огромни може да научат разпоредбите или просто да поиграят на забавни бордови игри всяка втора и четвърта сряда на месеца (за юни датите са 12.06 и 26.06) от 18.00 часа пред зоната за хранене.

Хуморът и забавата ще царуват в PLOVDIV PLAZA на 28-и, петък от 18.00 часа, когато ще се проведат „ Виц дуели “. Всеки може да взе участие и да опише най-забавните и смешни вицове, които знае. А за финалистите ще има и специфични награди.

През юни не престават обичайните към този момент занимания за деца в неделя. Началният час е 11.30 часа. Тази неделя ще е сладоледена - малчуганите ще режат и апликират, с цел да създадат свои макети на сладоледи на съчка. На 23.06 на равнище 1 ще има балони, боички и доста усмивки. Децата ще рисуват с балони и ще може да си създадат абстракции или причудливи животинчета с тази радостна техника. В последната неделя за месеца дребни и огромни ще може да се включат в танцовия уъркшоп „ Готови за лятото “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР