Какво означава оставката на Цветан Цветанов за ГЕРБ, ще разберем,

...
Какво означава оставката на Цветан Цветанов за ГЕРБ, ще разберем,
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Няма да е хубаво човек от кабинета да замести Цветанов, това ще е връщане назад

Какво значи оставката на Цветан Цветанов за ГЕРБ, ще разберем, като забележим кой ще го замести, тъй като това е по-показателното. Ние може доста да спекулираме какво е споделил Бойко Борисов на Цветанов, дали му е споделил, в случай че има седми мандат, ще останеш, или от локалните структури са недоволни от теб.

Това съобщи за БНР пред БНР доцент Румяна Коларова, началник на катедра "Политология " към СУ "Св. Климент Охридски ", във връзка оставката на Цветан Цветанов от всички управителни постове в ГЕРБ. "Какво ще се случи, преди всичко, ще зависи от това кой ще замести Цветан Цветанов. Няма незаменими хора, само че е доста значимо този, който ще го замести, преди всичко, какъв профил ще има и като обучение, и като политически опит, и като среда, от която идва. Второ, какъв потенциал има, тъй като всички знаем работохолизма на Цветанов и способността му да помни. И най-после, това не е по-маловажно, а може би е един от най-важните въпроси – в какви връзки ще бъде този нов човек с Борисов ", сподели Коларова.

Доц. Румяна Коралова разяснява и опцията Томислав Дончев да замести Цветанов: "Не е хубаво да бъде човек, който е член на кабинета. Ако се избере човек, който е член на кабинета, това ще бъде връщане обратно ", безапелационна бе тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР