Какво означава да се ликвидира Хамас – физически всички да

...
Какво означава да се ликвидира Хамас – физически всички да
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов: Иран няма да се намеси пряко в Израел

„ Какво значи да се ликвидира „ Хамас ” – физически всички да се унищожат, да се изгонят – те няма къде да отидат. Ако би трябвало да се смени това ръководство – кой ще пристигна на негово място, с каква позиция ”, запита о.р. ген. Константин Попов в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS.

Думите му са откакто късно нощес израелската войска стартира натоварен обстрел на цели в линията Газа и разгласи разширение на сухопътната атака. Относно тунелите под линията Газа, той допусна, че Израел може би има карта на тунелите.

Ген. Попов съпостави двата военни спора – нахлуването на Русия в Украйна и офанзивата на „ Хамас ” в Израел. „ В Украйна имаме конфликт на два типа въоръжени сили, измеренията там са големи, популацията е друго. В Израел войната е с терористична организация – няма правила, няма униформи, всичко се води в градски условия ”, изясни военният.

" Иран е деликатен в своите дейности. Те избират да основават свои бази, да уголемяват своето въздействие – Сирия, Ирак, Йемен. Иран в тези условия няма да се намеси. Той може да се включи в дейни дейности, в случай че разбере, че Израел е отпаднал и не може да се пази повече ", счита Попов.

Относно бъдещето на Българската войска и използването на дронове и закупуване на антидрон система, някогашният шеф на защитата изясни, че антидрон системите са с доста необятен набор. Най-важното е да знаеш какъв е замисълът. Българските Военновъздушни сили имат бъдеще ”, сподели о.р. ген. Попов.
ТЕМА преди 21 часа 1272 преди 21 часа 1192 преди 1 ден 1395
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР