Какво още да очакваме от нахиления отродител Кирил Петков? Да

...
Какво още да очакваме от нахиления отродител Кирил Петков? Да
Коментари Харесай

Днешното предателство на Просто Киро няма да бъде простено

Какво още да чакаме от нахиления отродител Кирил Петков? Да подпише „ капитулация “ и да причисли България като васална територия на ефимерния алабализъм РСМ?

След днешния водевил, наименуван „ държавно посещаване “, рухнаха всички обети на Радев и марионетното му държавно управление, че ще се борят до дъно за правата на изстрадалите македонски българи.

Полягването пред тезите на Коминтерна стартираха още с цензурирането на кино лентата „ Само тъй като са българи “ по Българска национална телевизия. Медиите в така наречената „ РСМ “ победоносно се хвалят, че това е „ популярен триумф “. Истината за погромите над локалните с българско етническо съзнание е смълчана от щампите на политконюнктурата. И на предателския ангажимент към Съединени американски щати да интрегрираме в Европейски Съюз една всъщност протитовска имагинерна държавица. Плюейки на националните си история, език и просвета, само че най-много на репресираните и трагично поминуващите в земите край Вардар наши сънародници.
свързани новини34903на 24.01.202235830преди 6 часа
Нека обобщим какво в действителност се случи.

Македонският министър председател ни пробута успиващата концепция, че българската общественост ще бъде вписана в Конституцията на РСМ, само че малко ПРЕДИ старта на еврочленството. В бъдеще пожелателно време. Нека в този момент си вдигнем ветото, пък след това " работата " ще стане, а нека, но едва ли...

Йесменът Киро побърза да се съгласи рабски и по този начин съобщи формалната рекламация на страната ни българите да бъдат вписани в Конституцията ВЕДНАГА, АВАНСОВО, като наложително изискване да дадем зелен кулоар на Скопие за Европейски Съюз.

Ето това е огромната борба. Битката за българите в Македония, които съгласно наследниците на Сталин, Тито и Милошевич не са никакви българи. И нямат право да се самоопределят като такива. Асимилацията ще бъде узаконена посредством родоотстъпническия акт на киретата и техния наставник Румен Радев, направил държавен прелом с поддръжката на американското посолство. И цената на тази поддръжка е измяната към фундаментите на българския народен блян за обединяване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР