Какво може да роди човешкият мозък или по-скоро липсата на

...
Какво може да роди човешкият мозък или по-скоро липсата на
Коментари Харесай

Големият Васил Михайлов избухна: И това не бях очаквал - погребаха ме жив!

Какво може да роди човешкият мозък или по-скоро неналичието на подобен - този въпрос вълнува мощно огромният ни артист Васил Михайлов, който бил заровен жив от родна медия. Самият той описа случката като признава, че още не може да проумее що за дебил би сътворил сходна " новина ".

" Разбирате ли, в някакъв пенсионерски вестник са написали буквално, че България се прощавала с Васил Михайлов. Кой се прости, по кое време се прости, аз за какво не знам... това са обособени въпроси. Но е шокиращо и непоносимо за околните ми и приятелите, които ми скъсаха телефона по-късно ", споделя Михайлов.

Той счита, че лъжата е изфабрикувана, тъй като е отказал изявление на даден псевдо публицист, който е решил, че по този начин ще си отмъсти. Но единственото, което е постигнал, е да тормози хора, които нищо не са му сторили.

" В същия ден имах и зрелище, за което разбрах, че са звънели доста фенове. Чудели са се какво ще стане в този момент със спектакъла, дали ще се играе. Нормално, тормозили са се за парите си хората, не сме богата страна ", разяснява Васил Михайлов.

А множеството му симпатизанти му пожелават да е здрав и да ни радва още доста и дълги години.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР