Какво ли не измислят понякога родителите, за да накарат децата

...
Какво ли не измислят понякога родителите, за да накарат децата
Коментари Харесай

15 от най-забавните лъжи, които родителите са казвали на децата си

Какво ли не измислят от време на време родителите, с цел да накарат децата да ги слушат. Ето някои от най-забавните и много груби измислици, сътворени от обезверени майки и татковци в сложна обстановка.

Родители, посмейте се, само че не смейте да заимствате хрумвания. Хлапетата през днешния ден може би са по-прозорливи.

1. Когато беше дребна, споделях на щерка ми, че когато лъже, на челото ѝ се появява алена точка. Разбрах сигурно, че работи, когато тя в действителност излъга и подвигна ръка да си покрие челото.

2. „ За тази играчка към този момент не се продават акумулатори “.

3. Родителите на съквартирантката ми ѝ бяха споделили, че тв приемникът им работи единствено когато вали. Тя им вярвала много дълго време.

4. Казваха ми, че всеки човек разполага с по 10 хиляди думи на месец. Ако достигнеш лимита, безусловно не можеш да приказваш до края на месеца. Беше задоволително татко ми да каже „ Внимавай, стигна 9000 думи “, с цел да ме накара да млъкна.

5. Карахме щерка ни да яде риба, като ѝ казвахме „ аржентинско пиле “. Това работеше дълго време, преди баба да пристигна и да скапе магията.

6. Дядо ми споделяше, че има една тръба, която свързва пъпа ми с дупето, и че в случай че си развинтя пъпа, дупето ми ще падне.

7. Ако ядеш задоволително зеленчуци, те стартират да имат усет на бонбони.

8. „ Ако не се научиш да четеш, гласът ти изчезва. “ - това проработи изненадващо добре, тъй като скоро по-късно синът ни беше с болно гърло и напряко откачи.

9. Татко ми споделяше, че на Дядо Коледа му е омръзнало да му оставят сладки и мляко, и избира картофки и бира. Това продължи с години.

10. Майка ми споделяше, че има една жена, която включва интернет и го изключва всяка вечер в шест часа.

11. Майка ми постоянно питаше учителката на брат ми в детската градина какво са правили денем. След което го разпитваше за тези неща, като му споделяше, че има специфичен канал на тв приемника, по който може да гледа какво става с него по през целия ден.

12. В магазина майка ми споделяше, че всякога, когато пипна нещо, умира едно котенце.

13. Баща ми споделяше, че в случай че се грижа за един специфичен възходящ камък и го обливам всеки ден, до момента в който спре да пораства, ще получа куче. Поливах го всеки ден, а всяка седмица, до момента в който съм на учебно заведение, той го сменяше с малко по-голям камък. Кученце по този начин и не се появи. Само една голяма добре полята скала в двора.

14. Мама ми споделяше, че когато има земетресение, това е тъй като нашата планета се бие с друга планета. Вярвах в тази нелепост до втори клас.

15. „ Не, това не е кока-кола. Това е просто черна вода и няма да ти хареса. “

Източник: twentytwowords.com

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР