Какво коства на един колумбиец да влезе на стадиона с

...
Какво коства на един колумбиец да влезе на стадиона с
Коментари Харесай

Уволниха от работа един от феновете с алкохолния бинокъл

Какво коства на един колумбиец да влезе на стадиона с бинокъл цялостен с... алкохол? Оказва се, че работното му място.

Група почитатели на Колумбия съумяха да вметнат на стадиона малко количество алкохол, макар безапелационните забрани на уредниците на международното състезание. Те бяха скрили бутилката в бинокъл, само че не се сдържаха да се похвалят с " триумфа " посредством клип, който бързо стана шлагер в обществените мрежи.



Един от алкохолните " трафиканти " незабавно усети гнева на сънародниците си и към този момент е... незает.

" Авианца Холидейс " осъжда остро дейностите на нашия чиновник, които опонират на полезностите на компанията. Във връзка с това ние взехме решение да анулираме трудовия контракт на Луис Фелипе Гомес, който нарушава закона, употребявайки алкохол на стадиона по време на международното състезание по футбол ", това гласи късото известие на компанията, в която един от сниманите на видеото е работил като районен управител по направление Европа-Азия.

Освен това всичките забъркани почитатели към този момент имат възбрана да посещават футболните мачове от шампионата.

Във обществените мрежи Гомес се оправда с това, че не той е внесъл алкохола на стадиона, а просто е бил поканен да отпие.

Тези негови думи надали ще провокират състрадание в сънародниците му. Множество медии и организации в Колумбия обявиха, че се срамят от дейностите на последователите.

" Фенове, признателни сме ви, че дойдохте в Русия, с цел да подкрепите тима. Само не забравяйте, че би трябвало да почитате законите на страната, дамите и противниците ", сподели президентът на колумбийската федерация по футбол Рамон Хесурон.

В последните години в Колумбия гневно се борят с наркотрафика и имиджа на наркотрафиканти. Действията на почитателите припомнят точно за сходен противозаконен бизнес. Именно това възмущава сънародниците на Гомес и неговата компания, твърди синът на президента Мартин Сантос.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР