Какво е общото между Джо Байдън, Борис Джонсън, Олаф Шолц,

...
Какво е общото между Джо Байдън, Борис Джонсън, Олаф Шолц,
Коментари Харесай

Соловьов към НАТО: Путин бе избран на честни избори. Кой избра вас?

Какво е общото сред Джо Байдън, Борис Джонсън, Олаф Шолц, Еманюел Макрон и Марио Драги?

Всички те са нелегитимни водачи на своите страни, защото са определени по неправдив метод. За разлика от Владимир Путин, който е спечелил " почтени " и " транспарантни " избори в Русия.

Това разгласи съветският водещ и прокремълски пропагандист Владимир Соловьов по време на монолог в предаването си по държвната телевизия " Россия 1 ".

With Nato set to declare Russia the most significant threat to its security, state TV`s Solovyov claims its countries` leaders were all elected undemocratically and don`t represent the will of their people

But Putin was apparently elected in a " transparent " and " fair " vote
— Francis Scarr (@francis_scarr)

Повод за обвиняванията му е изявеното желание на страните от НАТО да разгласят Русия за " най-значителната и директна опасност " за сигурността поради нападението на Украйна.

" Така че когато НАТО се събере, с цел да ни каже, че ние сме врагът. Не. Вие сте врагът. Вие сте врагът. Хора, които не съставляват ползите на своите нации. Вие, които сте определени неизвестно от кого и неизвестно по какъв начин ", разгласи водещият.

След това стартира да изброява имената на западни водачи, без да показва доказателства по отношение на изборните измами, с каквито хипотетично не разполага.

" Байдън, в чието избиране не имат вяра половината американци, в това число и Тръмп. Джонсън, който е определен по толкоз странна система, че не е ясно кой тъкмо го е избрал. Шолц - назначен отникъде. Само Макрон завоюва почти чесни избори, само че единствено тъй като всичко бе нагласено по този начин, че да излезе против единствения съперник, който може да победи ".

После Соловьов неразбираемо за какво се насочи към страна, която даже не е членка на НАТО. И то без да я подлага на критика.

" Япония, там си имат своя система за избиране на водач. Там е ясно " (Япания е народна власт, министър председателят се избира като българския - от Народното събрание - б.р.)

Водещият стабилизира курса си срещу НАТО с къса забележка по адрес на италианския министър председател Марио Драги.

" Драги, който е номиниран неразбираемо от кого и по какъв начин ".

В края на монолога си Соловьов съпостави нелегитимните по думите му водачи с националния фаворит на Русия - Владимир Путин.

" Кой изобщо ви даде право да говорите от името на вашите нации? А нашият президент бе определен от народа. На директни, ясни, транспарантни и почтени избори ", акцентира той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР