Какво е иновация на парите?Иновация на парите е да получиш

...
Какво е иновация на парите?Иновация на парите е да получиш
Коментари Харесай

Иновация от iCard: Дебитна карта с дигитален портфейл много по-добри от банковите карти и услуги.

Какво е иновация на парите?

Иновация на парите е да получиш дебитна карта Visa по пощата или с пощальон, след разкриване на сметка в мобилното приложение iCard цифров портфейл – без да си ходил в офис, без да си чакал по опашки. Това е единствено една дребна част от безусловно нужното и спестяващо доста пари и време предложение за платежна сметка и съвременен цифров портфейл.

 



 

С удобството на този артикул, възложен от лицензирано Европейско сдружение за електронни пари, връзките сред фамилии, родители и деца, както и сред хора, които живеят на разстояние един от различен, освен че в никакъв случай няма да бъдат прекратени, само че даже ще бъдат улеснени и още по-здрави.



 

Безплатни парични преводи на момента – без месечни такси

Сметката в iCard няма месечна и годишна такса за обслужване, като изпращането на пари сред консуматори, които употребяват портфейла, се случва инстантно и е изцяло гратис.

Това е съвършено решение за всички родители, чиито деца учат далеко от тях. По този метод, те могат незабавно и без такса да им изпратят пари.

 Децата могат да си изтеглят парите в брой или да заплащат непосредствено на всеки ПОС със свързаната към техния цифров портфейл дебитна карта iCard Visa.

 iCard е също толкоз комфортен и за фамилии, които живеят на разстояние. Родител, който живее в чужбина, или който пътува непрекъснато, постоянно и когато и да е има опция да оказва помощ на фамилията си, без това да коства време и спомагателни такси.



 

Над 150 места в България за зареждане в брой

Дигиталният портфейл iCard може да бъде захранван със суми в брой в над 150 обекта в цяла България – iCard банкомати, някои OMV бензиностанции и определени каси на FastPay. Можете да ги откриете в приложението, откакто го изтеглите и се регистрирате.

 



 

Предимствате не свършват до тук

Предимството на цифровият портфейл iCard пред обичайните банкови услуги е в обслужването - 24/7 от разстояние и без потребност от посещаване на физически офиси. За искащите да употребяват iCard , регистрацията и откриването на платежна сметка става през мобилното приложение.

 



 

Плащането с телефон е още едно улеснение, основано на последно потомство технологии, а мобилната апликация iCard се актуализира (ъпдейтва) и усъвършенства всяка седмица.



 

Такси и банкови преводи

Друго доста преимущество, по отношение на банковите услуги, са таксите и цените. За разлика от банките, при които има такси за разкриване, обслужване и закриване на всяка сметка (таксите варират от 1.00 до 5.00 лв), при iCard цифров портфейл таксите за същите услуги са 0.00 лева

Значително ценово преимущество iCard има и при цените на националните банкови прехвърляния. Кредитните преводи в български левове при банките са на цени от 2.00 лева до 10.00 лева, до момента в който при iCard, същите преводи костват 1.00 лева

Много основна е също разликата в цените на преводите в задгранична валута. Преводите в евро, да вземем за пример, в банките стартират от минимална цена 10.00 евро + % от сумата на превода. С iCard, без значение от сумата на превода, таксата за един SEPA евро трансфер е закрепена и е 1.99 лева – цена в пъти по-ниска от таксите в банките.

И нещо доста значимо - с iCard забравяте нелепата такса за входящи банкови прехвърляния!

Край на несъответствуващите дарове

За хората, които са надалеч един от различен , iCard дава доста подобаваща услуга — изпращането на виртуални гифт карти eGiftCard. Това е виртуална платежна карта Mastercard, която се изпраща като подарък, заредена със сума по желание (например 50.00 лева, 100.00 лева, 200.00 лева и всяка друга случайна сума) и със специфичен дизайн – празнична визия или фотография по желание.

 Това е съвършеният подарък и жест на внимание, тъй като се приготвя за минути, може да се изготви с неповторим специфичен дизайн и се изпраща непосредствено на мобилния телефон на получателя. Без риск подаръкът да бъде несъответствуващ, тази гифт карта може да се употребява както за онлайн извършване на покупки, по този начин и за покупки на ПОС терминал.

За повече информация посетете iCard.com

Забележка: Мобилните заплащания с телефон работят единствено с Android устройства

 

* обява

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР