Какво е да си съпруга на президента? За радостите и

...
Какво е да си съпруга на президента? За радостите и
Коментари Харесай

Деси Банова-Плевнелиева - какво е да си съпруга на президент

Какво е да си брачна половинка на президента? За насладите и компликациите в това да си дамата до Росен Плевнелиев (президент 2012 - 2017 г.) - в " Събуди се " по NOVA описа Деси Банова.

Тя си спомни изявление на Росен Плевнелиев по времето когато е бил министър на районното развиване.

" Още тогава ми направи усещане на образован, мил и харизматичен човек. Направи ми усещане на приближаващ от бизнеса, шлифован в немската школа ". И признава, че е гласувала за него.

" Промени се на 180 градуса. С голямо сърце е и с необикновено възприятие за комизъм. Всеки ден се изучавам от него " споделя тя. По думите й терзания за връзката им не е имало, а всички са се радвали за тях.

Като максимален проблем дефинира всички неистини, изписани за тях.

" Давам си сметка, че когато си с един политик, няма по какъв начин да няма както последователи, по този начин и съперници. Именно съперниците се сплотяват и стартира хейт, даже заплатен. С врремето се промени настройката ми ", признава Деси Банова.

Завели са пет каузи, като са спечелили всички. " Самата аз не позволям писанията да минават през сърцето ми. В началото папараци ме преследваха с кола, даже един катастрофира ", спомня си Банова. Тя споделя, че тяхното дете, 3-годишният Йоан, се затруднява да дефинира какво работи татко му и не схваща добре президентската служба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР