Каквито и критики да отправяме към ПП-ДБ, най-стабилната формула за

...
Каквито и критики да отправяме към ПП-ДБ, най-стабилната формула за
Коментари Харесай

Митов: Най-стабилната формула за съставяне на кабинет е с първите две партии

Каквито и рецензии да насочваме към ПП-ДБ, най-стабилната формула за сформиране на кабинет сега е първата мощ плюс втората. Според мен диалогът сред двете би трябвало да се води за политики, а не да се предпоставя авансово, че те няма да поддържат кабинет на ГЕРБ. Това съобщи пред БТВ Даниел Митов от ГЕРБ.
Прочетете още
Законодателната стратегия съгласно Митов не може да бъде извършена без да има постоянен кабинет. Според Митов ГЕРБ имат подготвеност за подобен, само че сега не се разискват другите разновидности, тъй като това зависи от държанието на останалите партии в Народното събрание и нямало по какъв начин да се каже занапред преди да завършат диалозите.

„ В самата коалиция ПП-ДБ очевидно няма съгласие, има някаква динамичност там, която прави цялата страна пленник на детинщини. При тях всичко се получава прекомерно постепенно и някои уроци те по този начин и не ги научиха “, сподели Митов. Той заключи, че в случай че не се получи кабинет с първия мандат, няма да има държавно управление и с втория.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР