Какви ще бъдат последиците от ваксинацията срещу коронавирус за заразените

...
Какви ще бъдат последиците от ваксинацията срещу коронавирус за заразените
Коментари Харесай

Изненада: Преди ваксинация задължително да се прави PCR тест

Какви ще бъдат последствията от имунизацията против ковид за инфектираните и болните сега, изяснява Анча Баранова, лекар на биологичните науки, професор в Училището по систематична биология към университета Джордж Мейсън.

Хората, които сега са заболели, не би трябвало да бъдат имунизирани, преди да оздравеят. Но от време на време COVID-19 се развива с малко или без признаци. Следователно е допустимо както тези, които неотдавна са били заболели, по този начин и тези, които току -що са били инфектирани, само че не знаят за това, да дойдат за имунизацията.

„ Ако ваксинирате човек, който е имал COVID-19, той ще има„ златен имунитет “ - по този начин може да се получи оптималният и най-вероятно дълготраен имунен отговор “,- сподели Анча Баранова.

Тя посочи, че при тези условия имунизацията няма да има време да образува имунния отговор на организма и ходът на болестта ще зависи единствено от личния имунен отговор на индивида.

" COVID-19 не се демонстрира незабавно, тъй като на човек може да наподобява, че заболяването му е разследване от имунизация. Но в действителност това ще бъде ковид ", добавя Баранова.

Избягването на такава обстановка е доста елементарно: преди имунизацията би трябвало да се подложите на PCR тест.

Ако това не е направено и след имунизацията лицето е имало подозрения по отношение на здравето си, същият PCR тест ще помогне за разрешаването им.

„ Ако пациентът се почувства зле след имунизацията и PCR е позитивен, значи не имунизацията е отговорна, а коронавирусната зараза “, заключи Анча Баранова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР