Какви са очакванията на земеделските производители от новата местна власт

...
Какви са очакванията на земеделските производители от новата местна власт
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева се среща със...

Какви са упованията на земеделските производители от новата локална власт в Куклен, какви промени се надяват да направи, с цел да им помогне. По тези и по още редица въпроси ще беседват локални фермери на среща с претендента за кмет Елена Филева и с бъдещите общински съветници от листата на Коалиция ЗС„ Александър Стамболийски “. Тя ще се организира на 3 октомври 2019 година от 18,30 ч. в Клуба на Предизборния щаб в Куклен на ул. „ Александър Стамболийски “ 74.

„ Искаме да проведем този диалог със земеделските производители в разгара на гроздобера, когато са разтревожени по какъв начин да опазят продукцията си на полето, съобщи Филева. Наясно сме, че въпросът е мъчителен за тях, само че съм сигурна, че дружно ще намерим вярното решение. “

Друга тематика, която ги вълнува, е дали по време на нейния мандат най-накрая ще бъде построена пътната инфраструктура, която води до земеделските масиви. Според общински съветници нечовечен проблем основават недобросъвестни стопани, които нощем изхвърлят отпадъци на полето и го трансформират в бунище.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР