Какви са най-сериозните грешки в кариерата, които не бива да

...
Какви са най-сериозните грешки в кариерата, които не бива да
Коментари Харесай

Не бива да допускате тези 3 грешки в кариерата си

Какви са най-сериозните неточности в кариерата, които не трябва да позволяваме? От уеб страницата Inc.com ни дават отговора. 1. Ако не знаете какво тъкмо желаете, в никакъв случай няма и да го получите

Важно е да знаете какви са вашите цели както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект. Човек пропуща голям брой благоприятни условия, когато не е подготвен да се възползва от тях. Хората, които реализират важен професионални триумфи, нормално знаят какво желаят във всеки миг от тяхната работа.Всяка кариера има върхове и спадове, по тази причина е значимо да бъдете гъвкави и приспособими. Моментните неуспехи не би трябвало да ви отчайват, тъй като вие знаете, че те съставляват просто едно малко петънце върху по-голямата картина.

2. Работите прекалено много

Дългите часове на усърдна работа през цялата седмица съставляват сигурна рецепта за прегаряне. Истината е, че хората които работят на крепко, не постоянно са тези, които се изкачват в кариерата.В дълготраен проект, за вашата кариера ще е по-добре да работите мъдро, а не доста. Забавете темпото и концентрирайте вниманието си върху най-важните неща. Бъдете отворени за нови благоприятни условия и оферти. Може и да звучи необичайно, само че несъразмерната работа лимитира вашите вероятности.

3. Забравяте, че другите хора са ключът към триумфа

Голяма неточност е да мислите, че можете да постигнете всичко това сами. Не се заблуждавайте, няма да съумеете. По тази причина, доста значимо е да поддържате положителни връзки със всеки ваш сътрудник и клиент. Гледайте хората в очите и опитвайте да се усмихвате по-често. Не знаете по кое време инцидентната среща в коридора, ресторанта или на заседание, може да промени целия ви живот.

Също толкоз голяма неточност е да пробвате да докажете вашето великолепие пред останалите. Правилният метод е тъкмо обраният - вместо да се самоизтъквате, похвалете останалите за добре свършената работа.

Източник: expert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР