Какви предмети в апартамента трябва да се изхвърлят, за да

...
Какви предмети в апартамента трябва да се изхвърлят, за да
Коментари Харесай

8 неща в къщата, които ни правят нещастни

Какви предмети в жилището би трябвало да се изхвърлят, с цел да подобрите живота си и да не сте нещастни, прочетете в селекцията

Дали са в къщата или жилището, има неща и движимости, които ни вършат нещастни без да подозираме

В дома на всеки от нас сигурно има движимости и предмети, които ни вършат нещастни. И евентуално сте не запомнили за доста от тях от дълго време. Фактът обаче остава факт: психолозите са сигурни, че някои интериорни елементи са способни да натрупват негативи.

1. Счупени и развалени съдове

Счупените и натрошени съдове нямат място в къщата. Първо, не е доста естетически прелестно да се употребяват напукани чаши и чинии, и второ, може, както споделят психолози и специалисти по фън шуй, да изгоним шанса по този метод. Затова не съжалявайте за движимости, които към този момент не могат да се употребяват, и ги изхвърлете в кошчето за отпадък!

2. Бебешки неща, които не са в детската стая

Психолозите твърдят, че всеки предмет в къщата би трябвало да има свое място. Това важи и за детските облекла и играчки. Играчките и пъзелите , да вземем за пример, би трябвало да са в чекмедже в стаята на вашето дете, а не разпръснати из кухнята или в спалнята ви. В противоположен случай ще бъде досадно. И в случай че не за вас, то за други членове на вашето семейство. Кой се нуждае от спомагателни и никому ненужни отрицателни страсти?

3. Книги, които не четете

Непрекъснато се променяме, а с нас и нашите усети и желания в литературата. И по този начин, за какво да държите в къщата тези книги, които, може би, в този момент в никакъв случай не бихте прочели? По-добре е да ги дадете в антикварна книжарница, или да ги замените за творби, които може да станат подобаващи за вас.

4. Застояли вестници и списания

Вестници и списания, които по някаква причина сте почнали да събирате, е по-добре да ги предадете на на вторични първични материали. Защо се нуждаете от спомагателни отпадъци в къщата? Само заемат място и събират прахуляк.

5. Бебешки неща, от които никой няма потребност

Винаги можете да запазите обичаната си кукла или плюшен слон, който към този момент няма да влезе в приложимост. Но въпросът е: за какво и защо? Сега асортиментът от детски артикули радва с обилие, и вашите движимости от предишното надали ще бъдат потребни на някого. Затова не се колебайте да ги изхвърлите. Или… някой ден, някой различен ще ги изхвърли вместо вас.

6. Безполезни сувенири и дарове

Сувенирите от последното пътешестване и подаръците от обичаната свекърва са прелестни. При изискване, че за тях е несъмнено някакво особено място, и те не трансформират стаята в музей или … бунище. И психолозите, и специалистите по фън шуй споделят, че няма нищо по-лошо от къща, затрупана с ненужни предмети. Това е по едно и също време грозно и пречи на вярното действие на силите.

7. Аксесоари за занимание, което към този момент не практикувате

Може да се принудите още веднъж да вършиме кръстосани шевове колкото желаете, тъй като преди сте го правили, само че все отлагате това занимание за по-късно. Експертите са сигурни, че в случай че не сте се докоснали до остарялото занятие повече от две години, то към този момент не ви устройва. Потърсете нещо друго!

8. Неща, които от дълго време желаете да подарите или изхвърлите

Не дръжте в къщат неща, които не употребявате. Това могат да бъдат и джаджи, и спортни аксесоари, и декоративни предмети, и облекла, както и обувки. Изхвърлете или дайте всичко, от което от дълго време сте желали да се отървете, тъкмо в този момент. Ще видите какъв брой леко и хубаво ще ви стане…

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР