Какви биха били зодиакалните знаци, ако бяха естествени бедствия, питате

...
Какви биха били зодиакалните знаци, ако бяха естествени бедствия, питате
Коментари Харесай

Зодиакалните знаци като природни бедствия

Какви биха били зодиакалните знаци, в случай че бяха естествени бедствия, питате вие?

Може би вашият знак е като избухливо изригващ вулкан? Или сте по-скоро от разтърсващо земетресение? Или може би сте великански метеорит, който се насочва към Земята на път да унищожи всички нас …

Не се чудете повече, тъй като следва да откриете тъкмо какъв тип естествени бедствия би бил вашият знак!

Овенът е като вулкан: те са способни да експлодират във всеки даден миг.

Точно като вулкан Овенът е непредсказуем и кадърен да изригне във всеки даден миг. И когато го изгубят, самообладанието им може да бъде много избухливо, тъй че помислете два пъти, преди да се забъркате с тях!

Телецът е като земетресение: рядко раздрусват, само че когато създадат, могат да нанесат невиждани вреди.

Телецът нормално се пробва да избегне хаоса, в случай че могат да овладеят обстановката, само че в случай че са притиснати в ъгъл и са принудени да отмъстят, тогава по-добре вярвайте, че те ще избухнат с огромна мощ, сходна на земетресението.

Близнаците са като пясъчна стихия: те са неспокойни и мъчно се удържат.

Близнаците са неспокойни и ненапълно много непредсказуеми, тъй че ще им подхожда идеално невъобразимата пясъчна стихия. И тъкмо като пясъчна стихия, те вършат всичко със 100 благи / час!

Ракът е като приливна вълна: те могат да бъдат неочаквани и непреодолими.

Ракът може да бъде връхлетян от неочаквани пристъпи на мощна страст, които настъпват със силата на приливната вълна. Те се пробват да запазят хладнокръвието си, само че когато бъдат изтласкани оттатък границите си, могат да станат рискови.

Лъвът е като див огън: откакто подпалят, те са извънредно сложни за прекъсване.

Бързото разпалване и сложното преодоляване на Лъва прилича най-силно на див огън, който може да се популяризира, преди даже да осъзнаете какво се случва. Те могат да подпалят от 0 до 100 единствено при мигване на окото, тъй че не ги провокирайте!

Девата е като лавина: те са на практика неудържими.

Девата има мощ и то мощ на неудържима лавина, която им разрешава да поемат доста удари в живота, без да се обезсърчават. Те просто не престават и опустошават всичко, до момента в който в последна сметка не стигнат крайната точка на каквото и да са си наумили.

Везните са като мусон: те са бързи и непредсказуеми.

Везните са бързи мислители, които също имат непредсказуема страна, която затруднява хората да бъдат 100% сигурни какво биха могли да създадат те по-късно. И затова те несъмнено биха били тропически мусон!

Скорпионът е като гръмотевична стихия: мрачен, тайнствен и унищожителен.

Личността на Скорпиона има тъмно и загадъчно качество и родените под този знак имат извънредно мощна сила и аура, която е непристойно сходна на тази при гръмотевична стихия!

Стрелец е като торнадо: мощен и цялостен с сила.

Поради краткотрайните си, само че мощни прояви на сила Стрелецът би бил торнадо. Когато потеглят, те са знамение, което по-добре да гледате от несъмнено разстояние, само че не им пречете или могат да бъдат рискови.

Козирогът е като вихрушка: когато са ядосани, те могат да бъдат безпределно студени.

Козирогът е добър човек, само че в случай че по някакъв метод попаднете на неприятната им страна, те могат да станат брутално студени и да знаят тъкмо по какъв начин да го подправят. И затова те ще да бъдат смръзяваща вихрушка.

Водолеят е като метеорит: като цяло са от друга планета.

Водолеят е рядка и неповторима персона, която е и завладяваща, само че и рискова, в случай че им попречите. И тъй като са толкоз необикновени, би трябвало да бъдат метеорити.

Рибите са като потоп: бездънен и от време на време вълнуващ.

Понякога Рибите могат да бъдат толкоз затрупани от живота, че да се усещат като че ли са заляти от страстите си, което ги прави доста подобаващи за интензивността на прям потоп!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР