Каквато майката, такава и дъщерята, са казали хората много отдавна.

...
Каквато майката, такава и дъщерята, са казали хората много отдавна.
Коментари Харесай

Крушата не пада по-далеч от дървото: Щерката на Мадона е секси и разкрепостена

" Каквато майката, такава и дъщерята ", са споделили хората доста от дълго време. В случая става дума за красивата 24-годишна дъщеря на поп кралицата Мадона, която явно върви по стъпките на майка си, най-малко що се отнася до модата. Лурдес Чиконе Леон, още позната като Лола, се занимава с танци, само че от няколко години е също модел. Сега наследницата на Мадона снима много разкрепостена нова фотосесия за пролетната сбирка на Marc Jacobs.

Виж още:

От фотосите се вижда с просто око, че Лурдес несъмнено е наследила артистичността и сексапила на своята майка. Визията на Лурдес е авангардна, само че това е напълно в духа на известната фешън марка. Да не забравяме въпреки всичко, че няма по какъв начин да сесията да не бъде забавна, тъй като въпреки всичко става дума за момичето на Мадона, която е известна с забавните си фешън превъплъщения през десетилетията.

Виж още:

Впечатляваща е фотографията, на която хубавицата носи сутиен, изработен от разцъфнали цветя, предвестител на пролетта. На различен кадър Лола, както обича да я назовават, се появява единствено по риза и пъстри чорапи. Очевидно това ще са едни от трендовете за пролет-лято 2021 в дамската мода - доста цветове и флорални претекстове. Естественият грим и непринудени прически не престават да господстват в модата също, съдейки от фотосесията на Лурдес.

Трябва да отбележим, че това въобще не е първото потапяне в света на модата от страна на Лола. Тя има опит от участия в разнообразни акции на марки като Stella McCartney, само че и още доста други. Лурдес дебютира на стилния подиум през 2018 година, а през август 2020 година подписа контракт с американска организация за гении.

Виж още:

Изображение:  https://www.instagram.com/marcjacobs/ https://www.instagram.com/lourdesleon/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР