Алек Младенов натисна и нацелува де що мома му се

...
Алек Младенов натисна и нацелува де що мома му се
Коментари Харесай

Милата онемя: При вида на Магдалена и Надежда, бъдещата свекърва взе валидол!

Алек Младенов натисна и нацелува де що мома му се мерна пред очите в „ Ергенът “ и най-после си остави двете най-дърти, както неласкаво се показваха за тях останалите участнички. Разбира се, нито Магдалена Томова, нито Надежда Вишева са дърти в действителния смисъл, само че по отношение на Алек, който е още едвам на 28 години, разликата си е осезаема.

Въпреки това синеочкото се надяваше, че мацките ще се покажат умни, опитни, интелигентни и с това ще съумеят да завоюват сърцата на родителите му. На чието мнение той, несъмнено, доста държи. Още повече, че главните пари са у тях, а не у него, колкото и да го пишат „ предприемач “.

Е, бащата на Алек по този начин и не се появи, евентуално не желае да влиза в ролята на панаирджийска мечка по малкия екран, тъй че отиде единствено майка му. Която, благата, взела валидол като схванала сред кои две моми ще би трябвало да избира.

От кухнята на формата разкриха, че дамата дълго време е „ давала заето “, мълчала и гледала в една точка и се наложило да забавят фотосите, до момента в който пристигна на себе си.

Въпреки това ще забележим ясно по какъв начин тя не може да скрие неодобрението си към двете и по какъв начин ще съобщи непосредствено на сина си, че татко му няма да одобри нито една от тях за своя снаха. Дали Алек ще упорства все пак и ще си избере избраница, или ще напусне формата без избор, ще забележим занапред.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР