Каква е общоприетата представа за идеалния партньор? Той е чаровен

...
Каква е общоприетата представа за идеалния партньор? Той е чаровен
Коментари Харесай

Седем неща, които само неуверен в себе си мъж изисква

Каква е общоприетата визия за идеалния сътрудник? Той е обаятелен и интелигентен мъж, самодостатъчен, с възприятие за комизъм и наложително убеден в себе си. Много дами идеализират половинката си – и когато се сблъскат с вътрешната липса на убеденост на мъжа в себе си, се разочароват горчиво от него. Понякога мъжката нерешителност доближава такива граници, че животът на дамата с подобен сътрудник става нетърпим... Кои условия на колегата ще ви покажат, че мъжът до вас не е убеден в себе си?

1. Изискване на доклади за преписка по есемес и по обществените мрежи
В случая приказваме за цялостен надзор на вашите онлайн-действия. Лайкове, известия, даже логване в обществената мрежа – всичко става мотив за разисквания. Партньорът ви предизвика да се оправдавате и да му потвърждавате, че сте му правилни телом и духом. При това в следващата препирня той подсъзнателно получава спомагателна порция внимание от вас.

2. Изискване на потвърждаване на възприятията ви
Налага ви се непрекъснато да потвърждавате любовта си. Колкото и да сте близки, неувереният в себе си мъж непрекъснато ще ви разпитва „ Кога ще ме зарежеш? “, „ Ще ти омръзна ли скоро? “, „ Обичаш ли ме? “, „ Усещам, че не ме обичаш! “. Такива провокации объркват извънредно партньорката. От една страна тя потвърждава любовта си още веднъж и още веднъж, а въпреки това – към този момент се нервира от безконечните „ инспекции “.

3. Изискване на доклад за общуването с сътрудниците
Това е характерна форма на надзор над живота ви. Вашата служебна връзка непрекъснато кара колегата ви да си мисли неприятни неща за вас – даже в случай че в никакъв случай не сте му давали мотив за съмнения. Неувереният в себе си мъж ще възприема всеки ваш сътрудник като противник и ще ви подозира, че сте „ виртуозна лъжкиня “.

4. Изискване на доклад за приходите и разноските
В случая неувереният в себе си мъж се пробва да ограничи свободата ви по всевъзможни способи. Изобщо не му е притрябвало да сте финансово самостоятелни. Пак добре, в случай че не работите и той ви устоя напълно. По-тежкият случай е, когато вие имате работа и приходи, а сътрудникът ви непрекъснато се пробва да управлява вашите разходи и да ви наставлява „ да подхождате рационално към финансите си “.

5. Изискване на доклад по отношение на предните ви връзки
В този случай неувереният в себе си мъж се пробва да открие и да предотврати всички евентуални компликации, които може да срещне с вас. Той желае да посочи какви са непримиримите ви несъгласия и да добие визия за персоналните ви психични граници. Затова в случай че се оплаквате прекалено много от някогашните си, новият ви нерешителен в себе си сътрудник ще си намерения, че може да се държи също толкоз неприятно с вас. Бъдете внимателни в изповедите си по отношение на някогашните. Най-безопасно ще е да говорите неутрално и без страсти за предишното си, констатирайки обстоятелства от биографията си. Нищо повече, не изпадайте в детайлности.

6. Изискване за изясняване на бъдещите ви проекти
Неувереният в себе си мъж ще се постарае да посочи до каква степен сте привързани и увлечени по него. Затова непрекъснато ще разпитва за вашите проекти и тактики за живота. Планирате ли да забременеете? Готови ли сте да купите дружно жилище, да обедините финансите си и заемите си? Кога и по какъв начин смятате да имате деца? Милиони въпроси за бъдещето, които изискват абсолютно присъединяване от вас и моментно реагиране. Тоест, вие не си живеете умерено в сегашното, а непрекъснато рапортувате какво и по какъв начин ще стане по-нататък.

7. Изискване за доклад по отношение на заниманията, ползите, персоналното ви време, местоположението ви
Стигнали ли сте до офиса, излезли ли сте от офиса, качили ли сте се в метрото, с кого си говорите, за какво толкоз дълго телефонът ви е давал на заето?! Възникват и други въпроси – „ За какво ти е нова пола? “, „ Защо ще вървиш на козметик, като така и така си си супер? “. Може да се стигне и до „ Психологът ти те учи на нелепости, мисли с главата си! “. С сходни изявления неувереният в себе си мъж се пробва да управлява контакта ви с външния свят. Най-вероятно ще желае да ви лиши от този контакт – по този начин ще му е по-спокойно и вие ще му бъдете предсказуеми и обясними. Освен това ще сте по-лесни за ръководство – тъй като е къде по-лесно да контролираш различен, в сравнение с да се заемеш със личната си ниска самокритика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР