Каква е най-голямата грешка, която можете да направите на Свети

...
Каква е най-голямата грешка, която можете да направите на Свети
Коментари Харесай

Никога не подарявайте тези цветя на Свети Валентин!

Каква е най-голямата неточност, която можете да извършите на Свети Валентин?

Да хванете първия букет, който ви виждат очите и да го поднесете на обичаната си. Но езикът на цветята приказва доста повече, в сравнение с допускате.

С поднасянето на цветя можем да кажем доста неща, като се възползваме от тяхното значение. Когато обаче не познаваме езика им, можем съществено да сгрешим с подаряването на несъответствуващ букет, който приказва таман противоположното на това, което желаеме да кажем на обичан човек.

Вижте кои цветя не би трябвало да подарявате на Свети Валентин и за какво:

Никакви бели цветя!

Бялото е знак на непорочност, непорочност и тактичност, само че когато става въпрос за цветя тук смисъла е друго. Не е уместно да поднасяте бели цветя за празника на влюбените, тъй като те нашепват всичко друго, само че не и пристрастеност и обич, каквито послания евентуално се пробвате да отпратите на този ден. Пропуснете всичко бяло на щанда за цветя. По-добре се спрете на аленото и няма да сгрешите.

Карамфили

Карамфилите са красиви цветя с къдрави ярки цветчета, които макар алената си боя не са подобаващи за Свети Валентин. Те надалеч не са най-романтичното цвете, което бихте могли да поднесете. Според езика на цветята карамфилът нашепва разлъка. Неслучайно той е и най-често поднасяното на погребения цвете. Той споделя: „ Иска ми се да бъда с теб, само че не мога “.

Лавандула

Лавандулата е цвете с великолепен аромат, който има свойството да успокоява и подготвя към сън. На езика на цветята обаче лавандулата значи обръщение на съмнение. Не подарявайте това цвете на половинката си, даже неговото благоухание да ѝ е обичано.

Мишорка

Вероятно мнозина не са чували името на това цвете. Мишорката се употребява по-скоро за заряд към гарнировката на главните цветя в букетите. Тя е кичеста и има ситни бели цветчета. Миризмата на мишорката обаче не е по никакъв начин приятна. Затова не е подобаваща за поднасяне на значим празник като Свети Валентин.

Лалета

В Деня на свети Валентин евентуално желаете да предадете обръщение за безконечна обич, а поднасяйки лалета вместо това вие изпращате обръщение за бързо угасване на тази обич. Защо? Защото лалетата са едни от най-нетрайните цветя и бързата им гибел ще натъжи обичаната ви. Вероятно е букетът от лалета да издържи едвам няколко часа.

Оранжеви лилиуми

На всяка цена би трябвало да избягвате да подарявате оранжеви лилиуми на Свети Валентин, тъй като на езика на цветята оранжевите лилиуми значат ненавист.

Антуриум

Антуриумът е красиво и забавно екзотично цвете, което се употребява за букети, само че не е уместно за празника на влюбените, тъй като той изпраща обръщение за непокорство, което опонира на вричането във безконечна обич на този празник.

Жълти рози

Жълтите рози са доста чувствени и красиви. Те са жизнерадостни поради яркия си жълт цвят, наподобяващ греещо слънце, само че на Свети Валентин те би трябвало да се заобикалят. Символ са на ревността и възприятията, които разединяват любовта. Не са подобаващи за поднасяне на Свети Валентин, съобщи az-jenata.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР