Каква би била разликата, ако тази улица се намираше в

...
Каква би била разликата, ако тази улица се намираше в
Коментари Харесай

Шекер махала – раят на беззаконието и в строителството, и в паркирането

Каква би била разликата, в случай че тази улица се намираше в „ Кършияка “, „ Христо Смирненски “, „ Каменица “, „ Мараша “ или „ Тракия “?
Прочетете още
Не – не е в броя на налични места за паркиране на коли. В реакция на институциите против нарушаването на наредбите е!

Вероятно няма да се учудите от обстоятелството, че в махала всеки прави каквото си сметне за добре. На ул. „ Дилянка “ са неразрешени престой и паркиране, само че има коли отляво, отдясно, в средата, паралелно, встрани, върху тротоара, на платното.

Ще бъдем прави, в случай че заключим, че един от най-малките проблеми на Шекера в действителност е неправилното паркиралите коли. Може би тъй като множеството пъти те са спрени пред противозаконни къщи. Но това е една друга тематика.

Именно неглижирането на дребните проблеми е довело до тетриса с коли, който виждате на фотосите.



Буден пловдивчанин решил да не оставя нещата по този начин и позвънил на тел. 112, с цел да алармира. Потърсил ги общо 4 пъти, само че основна разлика нямало.

По този мотив TrafficNews беседва със зам.-кмета по сигурност на Пловдив, под чиято настойчивост са Общинска полиция. Йордан Ставрев съобщи, че чиновниците обработват стотици сигнали за погрешно паркиране дневно в Пловдив. По този мотив няма съответен отговор за съответна численост на залепени фишове в Шекера.

Той заръча, че ще бъде разпореди по-засилени инспекции в квартала. Ще бъде обърнато внимание и на районното полицейско ръководство, което е упълномощено да издава фишове за погрешно паркиране.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР