Както знаете, времето лети бързо. По същия начин модата се

...
Както знаете, времето лети бързо. По същия начин модата се
Коментари Харесай

Модерните къси прически, с които да започнем новия сезон със...

Както знаете, времето лети бързо. По същия метод модата се трансформира бързо, тъй че е значимо да сме в крайник с нея. В навечерието на студения сезон се зареждаме с най-горещите трендове в прическите за зима 2022/2023.

Много хора обичат да пускат косата си с наближаването на зимата. Но наклонността за идващите студени месеци е друга - късите прически ще бъдат съвременни. Такива прически са комфортни, практични и не изискват доста грижи. Те усъвършенстват хубостта и текстурата на косата.

Италиански фасул е главният фешън тренд



Прическата Италиански боб не понижава известността си отдавна. Тя е тъкмо над брадичката. Отличава се с равно подкастряне на косата начело и откъм гърба. Тази прическа подхожда на дами с всякаква конструкция на косата. Тя красиво акцентира шията и я прави образно по-дълга.

Прическата се избира от дами, които желаят постоянно да наподобяват стилни, женствени и ярки. Благодарение на неповторимата и ефектна форма, бобът прикрива доста недостатъци на лицето и косата, позволявайки на дамата да наподобява красива и млада.

През 2023 година стилистите предлагат да изберете текстуриран фасул, който основава ефирна и лека прическа.

За стилизиране напръскайте върху влажна коса и я оставете да изсъхне. Това ще ви помогне да наблегнете пластовете. Можете също да оформите косата си с дифузер. Но в този случай използвайте термозащитен препарат, защото текстурираната коса може елементарно да се повреди при изсушаването.

Рошава прическа с дължина до раменете



Ако италианският фасул е прекомерно пай за вас, пробвайте рошавата прическа с дължина до раменете. Това е безконечна класика и стои добре на коси с разнообразни текстури. За да придадете на косата си повече дълбочина и помпозност, нанесете спрей за размер върху нея.

Прическа мълет



Тази прическа беше главната наклонност на 80-те години на 20-и век. Тя се завръща на мода през 2022 година Мълет се характеризира с дълги кичури откъм гърба и къси кичури начело. Представлява каскада с внезапен преход по дължина. На върха косата е подстригана късо. Кичурите от задната страна на главата се спускат към раменете, от време на време достигайки до лопатките. За да наподобява прическата стилна, допълнете я с цветове и текстури.

Естествените къдрави прически с блестящо оцветяване или огромен размер



През последните години естествените къдрици се върнаха на мода и са изключително известни. Ако изберете свободни къдрици, тогава ще са ви нужни овлажняващи кремове и гелове за оформяне. За да придадете искра на косата си, използвайте специфичен спрей.

Подстригване на пластове - неостаряваща класика



Ако имате естествено къдрава коса, пробвайте многопластови каскадни прически. Тази закачлива прическа се състои от чупливи кичури, които се спускат малко над раменете. Тя отваря лицето, а също по този начин акцентира къдриците и им придава придвижване.

Ако желаете да получите изразени къдрици, намажете пръстите си със стилизиращ гел или масло. След това навийте къдрици към тях. Това ще помогне на къдриците да бъдат по-добре закрепени, само че ще наподобяват леко разпуснати.

Прическа пикси - извънредно настояща за зима 2023



Pixie от дълго време е спечелила вниманието на феновете на късите прически и тази зима прическата ще бъде настояща. И младите и ярки девойки, и зрелите уважавани дами я избират. За стилна и съвременна визия изберете къси елементи в профил и откъм гърба и дълъг бретон, а в горната част на главата направете видим размер, който придава специфична прелест.

Pixie е прическа, която е известна през цялата година. Тя е безконечна. Лесна е за поддръжка. Но ще ви би трябвало време, с цел да свикнете с дългия бретон. Ако ви тормози и попада в очите ви, поставете го на една страна или го срешете обратно с гел.

Микси е композиция от мълет и пикси прическа



Това е къса прическа с дълги краища. Стои ужасно на къдрава, чуплива и права коса. За да предотвратите цъфтенето на тънките краища, е належащо всяка седмица да прилагате подхранваща маска на косата. Това ще резервира кичурите овлажнени.

Ново - прическа бикси за къса коса



Съвсем новата и забавна бикси прическа е основана с помощта на комбинацията от пикси прическа и ослепителен фасул. Основната форма на прическата е къса, като най-дългата част е в региона на ухото, а прическата е с ярки черти на фасул - заострени краища. Bixie употребява доста пластове, с цел да придаде размер на косата. Към прическата можете да добавите всевъзможен моден бретон. Подходяща е за дами с нежни женствени черти, които желаят да се подстрижат късо.

Късите прически за зима 2022/2023 дават воля на въображението на всяка дама. Важното е да изберете тази прическа, която най-добре акцентира вашата характерност и естествена хубост. Бъдете подготвени за промени и следвайте модата, без да изоставате!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР