Както винаги след избори идва време за анализи. И този

...
Както винаги след избори идва време за анализи. И този
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Диалогът е сигурно условие за просперитет. Ако го няма, то това ще доведе до разпад

" Както постоянно след избори идва време за разбори. И този път народът не избра никой, който независимо да ръководи страната. Отново се появи, че уроците не са научени. За следващ път не се проправи път на разговора за решение на рецесията, а разговорът е несъмнено изискване за разцвет. Ако го няма, то това ще докара до разпад ". Това съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
 
" Основната задача на всички политици е да можем посредством разговор да решим проблемите, които стоят пред нас. Избирателите ни избраха, с цел да представляваме и решаваме проблемите им. Най-вече да създадем по този начин, че зимата да не ни докара до тежки тествания ".
 
" Ние от Движение за права и свободи сме подготвени на разговор и това сме го посочили във времето. Пак споделям, общуването сред нас, е най-здравословната рецепта ", сподели още той.
 
" Не можем да продължаваме да губим време, дружно би трябвало да се оправим. Подкрепата от всички партии е път към триумфа ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР