Както видяхте, министър-председателят в оставка се скри от комисията, Асен

...
Както видяхте, министър-председателят в оставка се скри от комисията, Асен
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Кирил Петков излъга, Асен Василев е в нелегалност

" Както видяхте, министър-председателят в оставка се скри от комисията, Асен Василев е в конспиративност, към този момент в конспиративност е и министър-председателят в оставка. Той трябваше да отговори на въпросите за какво откакто е получил отчета на ДАНС, меморандумът с Джемкорп не е преустановен и за какво излъга, че е упълномощил инспекция на ДАНС ", съобщи Десислава Трифонова от ГЕРБ след чуването на Комисия " Джемкорп ", съобщи БГНЕС.

Кирил Петков не е упълномощил инспекция на ДАНС във връзка с Джемкорп. Министър Николов се опита да се измъкне от обстановката, само че той не загатна няколко доста значими обстоятелството. Първо, че е укрил документи от комисията. Ние имаме единствено едно писмо, в което той разказва по какъв начин тъкмо са създали контакта единствено с IP3, само че не и с Джемкорп. Не стана ясно по какъв начин е станал контактът с Джемкорп. Той даже не знае, че тя е офшорка.

Тя съобщи, че не са им дали документи и ги упрекна, че даже не разполагат с такива документи. " Ние не сме получили документи кой е притежателят на тази офшорка, те просто не разполагат с такива документи ", съобщи тя. Тя разяснява и дали е съгласна с това, че няма да има отрицателни последствия за страната за към този момент подписания меморандум. " В кой неангажиращ документ слагате уговорка за арбитраж и за какво се изрежда цялата енергетика " попита тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР