Както ви информирахме преди дни гордостта на Илон Мъск -

...
Както ви информирахме преди дни гордостта на Илон Мъск -
Коментари Харесай

Войната между Джо Байдън и Илон Мъск продължи, милиардерът се подигра жестоко с президента

Както ви информирахме преди дни гордостта на Илон Мъск - SpaceX, изстреля първият напълно граждански екипаж в Космоса, като задачата бе доста по-различна от туристическите пътешествия на Ричард Брансън и Джеф Безос. Вместо няколко минути на суборбитална височина, екипажът прекара 3 дни в орбита на 500 км над земната повърхнина.

Макар формирана от дилетанти, задачата реализира няколко опита в орбита, а екипажът й я посвети на онкологична детска болница " Сейнт Джуд ", на която Илон Мъск подари 50 милиона $. Предприемачът милиардер Джаред Айзъкман, който бе пълководец на цивилната задача, подари 100 милиона на болничното заведение. По време на полета си, астронавтите говореха с доста от пациентите, лекуващи се в " Сейнт Джуд ".

Историческият триумф в Космоса и голямото подаяние обаче бяха подминати от президента на Съединени американски щати, Джо Байдън.

" Президентът на Съединени американски щати отхвърли даже да признае съществуването на най-новите ни астронавти, които набраха стотици милиони долари за болничното заведение " Сейнт Джуд ". Каква мислите е повода за това ", пита почитател на Илон Мъск в Twitter.

" Той още спи ", дава отговор Илон Мъск имайки поради Джо Байдън.

Заради своята възраст и множеството гафове на обществени събития Байдън се снабди с ироничния прякор " Заспалия ". По време на последните избори за президентското място в Съединени американски щати Доналд Тръмп постоянно наричаше своя политически конкурент " Заспалия Джо ".

Джо Байдън не за пръв път пренебрегва триумфите на Илон Мъск. Въпреки, че електрическите коли на Tesla са най-продаваните в света, компанията не бе поканена на събитие за колите на ток, проведено от Белия дом преди няколко седмици.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР