Както вече разбрахме, хитовият риалити сериал София ден и нощ“,

...
Както вече разбрахме, хитовият риалити сериал София ден и нощ“,
Коментари Харесай

Звезда от „София ден и нощ“ очаква бебе

Както към този момент разбрахме, хитовият риалити сериал „ София денонощно “, който несъмнено няма аналог по рода си и се хареса извънредно доста на феновете, публично е спрян. Неговият сюжет споделя за живота на средностатистическия софиянец и неговите паники – търсене на работа, квартира, любовни и другарски връзки. „ София денонощно “ показва щастието и разочарованието, същинското другарство и измяната, любовта и разделите. И до момента в който всички артисти от едноименния сериал са в отмора, една от участничките ще си прекара една малко по-щастлива и безсънна почивка. Добре познатата ни Михаела от „ София денонощно “ ще бъде една от ВИП майките на 2019 година.

Явно младата актриса е разкрила любовта на своя живот и е подготвена да сътвори семейство. Решила е и да прекара почивката си като сменя памперси и прекарва безчет безсънни нощи в името на най-голямото благополучие – детето.
Интересни клюки се носят за Михаела, изиграна от Елизабет Фейм. Твърди се, че в предишното си тя е изкарвала парите си като сексуален модел, което значи, че се е разсъбличала пред камерата по видео връзка, а от време на време даже напълно безскрупулно е включвала и приятеля си в това начинание, с цел да може да припечели повечко пари.
И след цели четири години на екран, звездите слизат от ефир, тъй като макар огромната известност и многото фенове, които събраха, те не получаваха кой знае какво финансиране. На тях им беше неразрешено да се снимат в реклами, както и да дават изявленията. След като излъчването на сериала завърши, се чака огромна част от актьорите да проговорят.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР