"Както вече многократно отбелязвам доминиращата от 2020г, а и в

...
"Както вече многократно отбелязвам доминиращата от 2020г, а и в
Коментари Харесай

Страховитият Плутон е надвиснал над България: Силва Дончева

"Както към този момент неведнъж означавам преобладаващата от 2020г, а и сега планета в хороскопа на България е Плутон: многосложен, застрашителен и бездънен.

Какво предвещава:

1.Плутон е знак на тотална смяна, граничеща от гибел до прераждане и новораждане, големи провокации на ръба.

2.Плутон е знак на тежко задкулисие, секрети, които се основават, само че и секрети, които се разкриват и осветяват, някои от които кошмарни, други мощно прераждащи.

3. Плутон е доста гибел и доста раждане в директния и преносния смисъл. Той е знак на нещо, което е фрапантно ново и друго.

4. Плутон е злопаметност, лукавство, реваншизъм, операции, мафиотско държание, ръководство посредством службите, разузнаването и сивите кардинали, той постоянно е в сенките и постоянно осведомен за всичко. Плутон е това, което дебне.

5. Плутон е знак на най-големото благосъстояние, само че и на най-голямата беднотия, той е знак на разтварянето на ножицата, последствията, от които са още по-богати и още по-бедни хора. Плутон е знак на колосални облаги и доста, доста банкрути.

6. Плутон е знак на задлъжнялост, на събиране на налози, на наказания и надзор. Същевременно той е тотално завързан към раздаването и пилеенето на пари, към разхищението и изчезването/прикриването на парите.

7. Плутон е тежко отровна планета, имаща отношение към медицината, химията, екологията, дълбоките води, недрата на земята, в същото време той е знак на изчистването и пречистването, на олекването и обезземляването.

С една дума сме в стадий на катарзис и от нас зависи дали с мръсната вода няма да изхвърлим и бебето или ще се новородим, като феникс, който възкръсва от пепелта си и стартира нов живот ", написа най-точната в прогнозите и анализите астроложка Силва Дончева.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР