Както ТОПСПОРТ вече ви информира, Ивайло Петев е пред завръщане

...
Както ТОПСПОРТ вече ви информира, Ивайло Петев е пред завръщане
Коментари Харесай

Петев може да води Лудогорец още в предстоящия кръг

Както ТОПСПОРТ към този момент ви осведоми, Ивайло Петев е пред завръщане като старши треньор на Лудогорец. Той може да води тима още за неделното домакинство на Черно море. Мачът с варненци е в неделя от 14:15 часа на " Хювефарма Арена ".
 Първо в ТОПСПОРТ: Петев се завръща в Лудогорец, Марселиньо става негов асистент
Първо в ТОПСПОРТ: Петев се завръща в Лудогорец, Марселиньо става негов асистент

Шимунджа си потегля

Според " 24 часа " някогашният народен селекционер на България и за последно на Босна и Херцеговина е наел компания, която да освежи жилището му в Разград. Жилището е от интервала, когато Петев беше треньор на " орлите " (2010-2013) и завоюва с тях първите две трофеи в тогавашната " А " група. Той бе уволнен след първия мач със Слован (Братислава) от квалификациите за ШЛ през лятото на 2013-а, изгубен с 1:2 в Словакия. После бе назначен Стойчо Стоев.

Треньорската промяна в Лудогорец излгежда неизбежна след срамната домакинска загуба с 0:1 от новобранеца Пирин (Благоевград). Ивайло Петев е осведомен чудесно с всичко при разградчани. Почти през цялата зимна подготовка той бе в Турция, където изгледа контролата с Цървена звезда до притежателя Кирил Домусчиев.

Досега с изключение на Стоев завръщане отпред на " орлите " имаше още и Георги Дерменджиев. Петев ще е третият.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР