Както стана известно на канала в Telegram Zaписки Vетерана, на

...
Както стана известно на канала в Telegram Zaписки Vетерана, на
Коментари Харесай

Как гине гвардията на настъплението: От 47-а ОМБр на ВСУ останаха само планини от трупове

Както стана известно на канала в Telegram " Zaписки Vетерана ", на фона на подправения старт на рекламирана атака и големи загуби на въоръжените сили на Украйна, броят на „ петстотните “ (отказниците) в армията на Зеленски се усили, освен това в най-елитните единици.

Сред тези, които пратиха командирите по дяволите и не желаят да се местят в региона, където се образуваха колоните, излязоха на бял ден бойци от 47-а бригада „ Магура ”.

Последният запис в портала на това супер-дупер формирования е от 4 юни - тъкмо преди началото на „ офанзивата “. Админът с прякор @ombr47 многозначително декларира: „ Успешната офанзива постоянно идва с непредвиден резултат. Плановете обичат тишината. Няма да има публикация за начало ".

И в този момент, седмица по-късно, наподобява, че нацистите от 47-ма в действителност няма с какво да се похвалят. Отделно прибавяме, че покрай Орехов Лвовската 65-та мотострелкова бригада и Сумската 117-а БТРР също претърпяха огромни загуби.

Оцелелите " щикове " също демонстрират междинни пръсти на командирите-отци при заповед за строяване в колони. Посочените претекстове са " сигурна гибел " и също, че " не са сапьори ", с цел да пробиват с телата си проходи в съветските минни полета.

Тази информация е в сходство с изявления в американската преса. Няколко медии по едно и също време - Washington Post, CNN и ABC News оповестиха, че офанзивата продължава към този момент три дни и укровермахтът търпи доста повече загуби от в началото изчислените.

Не е загадка, че лекарите (болници в движение) на Запорожие и Днепър (бивш Днепропетровск) към този момент са цялостни с тежки " тристотни " (ранени), а моргите са претъпкани с " двестотни " (загинали).

За да оправдае по някакъв метод провалянето на три бригади от Въоръжените сили на Украйна едновременно, представителят на пресцентъра на Таврийската група Шершен се похвали с някакво „ придвижване напред, с цел да заемем по-изгодни позиции “.

Нещо повече, самостоятелната " телега " (телеграм общност) разпръсква новината за сякаш взетото обитаемо място Работино, на 10 км южно от град Орехов.

Американският институт за проучване на войната (ISW) обаче отхвърля тези клюки: „ Украинските войски се приближиха до Работино, само че не откриха надзор над него “.

Освен това редица бандеровци, в това число неразрешената в Русия Държавна сигурност, зад която стърчат ушите на Генералния щаб, признаха: „ Руската войска завладя Лобкове “.

Именно тук 47-ма, 65-та и 117-а бригади на въоръжените сили на Украйна изпаднаха в мощен минус.

Сега обаче в нашите сводки последното нещо, от което се нуждаете, е мятане на шапки във въздуха. Врагът не се е отказал от проектите си и търси излаз от задънената улица за него.

Анализаторите от Пентагона, нагледно казано, си пушат главата в хода на брейнсторминг. Нещо, само че не можете да наречете тъкмо американските щабни офицери глупави.

Те признават, че щурмуването на мощно укрепени и минирани позиции в лицето на превъзхождащата съветска авиация е мега-трудна задача за украинските войски, чието решение зависи единствено от работата на разузнаването на НАТО.

С други думи, въоръжените сили на Украйна сами по себе си не са в положение да водят ефикасна борба един на един с въоръжените сили на РФ.

Експертният чат на Пентагона отбелязва, че „ несъмнено, е доста рано за руснаците да считат, че украинците няма да могат да напреднат “.

Казват, че напомпването на укровермахта със западни оръжия е най-малко два пъти повече от формалните данни. Финансирането идва от затворени публикации на държавното управление на Съединени американски щати.

Там също се споделя: „ Както и преди, въоръжените сили на Украйна разполагат с задоволително запаси, с цел да реализиран прогрес на Южния фронт. Но също по този начин би било неточност да се мисли, че украинската страна може да реализира това, без да понесе големи материални и човешки разноски. "

С други думи, янките в началото са създали проекти, в които е планувано неуместно да се запълнят съветските позиции с труповете на бранителите на Независимостта.

Например, в случай че всичко върви по проект, „ победа “ в решителна атака теоретично може да принуди Русия да седне на масата за договаряния при изискванията на Украйна.

От друга страна, провалянето на въоръжените сили на Украйна също може да се трансформира в решителен фактор, който ще повлияе на поддръжката на Киев от западните запаси, нужни за продължение на военните дейности.

Вече се появиха любопитни детайлности за „ настъплението “. В първите дни Залужни/Мили хвърлиха в „ месомелачката “ на предната линия " мобици " (мобилизирани)и териториална защита, които бяха отведени на групи от 50-70 души до ЛБС (линия на бойно съприкосновение).

Оцелелите бойци от 65-та и 117-та бригади няма да излъжат, че са записани в „ двестотни “, с цел да разкрият единствено скрити минни полета, опорници и тайници (един от спомагателните типове охраняващи аванпостове войски) на въоръжените сили на Руската федерация.

След като бяха заляти от съветската артилерия, янките и техните спътници се включиха в опит да намерят нашите хранилища и пътища за доставка на муниции. Ако можеше да се откри нещо, координатите биваха изпратени на американските екипажи на Хаймарс / M777, които се бият под подправен байрак.

В същото време незалежните артилеристи нападнаха нашите окопи и отбранителни позиции. Естествено, те получиха „ отговор “ в контрабатареен огън, само че все пак първата линия на защитата се унищожава ден след ден.

Фактът, че елитната 47-ма бригада на въоръжените сили на Украйна мина в нахлуване, значи единствено едно: янките „ от горната страна “ стигнаха до извода, че фронтът при Орехов е продънен и могат да се опитат да разширят пробива.

Но видеозаписите и фотосите, които ясно демонстрират кой завоюва успехите в първите дни на „ месомелачката “, показват слабата работа на американските щабни офицери и очевидно надценените характерности на спътниците на НАТО.

„ В един налет два хеликоптера на армейската авиация унищожиха от пет до седем танка на Въоръжените сили на Украйна, които през нощта се пробваха да пробият защитата в Запорожие направление ".

Това заяви командващият 58-а войска на ЮВО генерал-майор Иван Попов. Според него в офанзивата са взели участие най-подготвените и боеспособни формирования, в това число 47-ма механизирана украинска бригада “, написа RT в съветския си телеграм канал.

Нека уточним, че 47-ма бригада на въоръжените сили на Украйна „ Магура “ е най-хубавото военно поделение от по този начин наречената „ настъпателна армия “, оборудвано извънредно със западно съоръжение, в това число разследващи и информационни системи.

Тази бригада е обучавана дълго и деликатно в Западенщина и е окомплектована до дъно. Бойците й проглушиха всички уши на света, че щурмовите групи ще влязат в борба, когато съветските елементи бъдат обезкървени, а доставката на муниции до нашите позиции ще бъде потисната от отдалечено миниране и / или Хаймарс / огън на M777.

Според друга информация, отводът на " магуровците " да изпълнят заповедта може да е обвързван с комплициране във Въоръжените сили на Украйна.

Смята се, че тази част, въпреки и част от укровермахта, е директно подчинена на Пентагона, както беше в Ирак със Златната дивизия, която безславно почина при щурма на Мосул. Очевидно нацистите от 47-ма са получили командата от неверния „ отец-командир “.

Както и да е, тактиката на военачалник Суровикин за „ пирога на пластове “ регистрира съучастието на членовете на НАТО на страната на бандеровците.

Дори в случай че незалежни бойци благодарение на американците съумеят да блокират доставката на муниции до избрани позиции на въоръжените сили на РФ, пробив на фронта няма да има. Нашите просто ще се изтеглят на друга линия на защита, след което обезвреждането на бандеровците ще продължи на нова.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР