Както стана известно, на 8 януари тази година в небето

...
Както стана известно, на 8 януари тази година в небето
Коментари Харесай

Нови разкрития: Защо Иран свали украинския "Боинг"

Както стана известно, на 8 януари тази година в небето на Иран бе свален „ Боинг “ на самолетната компания МАУ.

Ясно е, че косвената отговорност е на Съединените щати, които пуснаха бойни дронове по това време и използваха електронни бойни системи, с цел да пресечен връзката с командването, написа "Поглед инфо " .

В това има виновност и на Украйна, защото стана известно, че самолетът не е определен инцидентно. МАУ е благосъстоятелност на украинския олигарх Коломойски, а бордът е благосъстоятелност на английски жител. Боингът е нает от компанията Varangian Leasing, записана в офшорния Делауеър в Съединени американски щати.

Това надали е съвпадане, изключително когато се има поради „ интереса “ на страните. Въпреки това, директната отговорност въпреки всичко лежи на Иран. Но в какво е целият проблем? Струва си да се обърне внимание на йерархията на взаимотношенията на командните структури.

Има такова разбиране: причина за случай, предполагащ нарушаване и отклоняване, което води до самия случай. В съответния случай, ракетният обстрел на гражданския аероплан, вследствие на което се стигна до злополука.

На 8 януари такава причина беше организирането на силите за Противовъздушна отбрана, разграничени на две самостоятелни звена. Първо, това са силите за противовъздушна защита, които са били част от сухопътните сили, а от 2008 година са станали независими.

Второ, това са елементи от противовъздушната защита като част от галактическите сили на КСИР. Доскоро и двете елементи са се съчетавали извънредно на равнището на Генералния щаб, основан през 1989г. Но през 2008 година, както бе упоменато нагоре, войските на противовъздушната защита на армията получиха настрана командване, като резервираха организационната самостоятелност на противовъздушната защита на КСИР.

Ако проучваме разликата сред тях и армейския екип, то в дилемите на КСИР влиза обектовата противовъздушна защита, защитаващ изключително значими обекти. Именно в една от тези елементи се намирал стрелялият „ Тор “.

Като се има поради целият добит опит, когато Съединени американски щати изнасяха централизираните системи за противовъздушна защита, съчетани с дефицит на модерни средства за ръководство на съединенията на противовъздушната защита, командирите тук-там имат необятни пълномощия.

В последна сметка се случи каквото се случи. След като са разкрили задачата в очакване на възможна американска офанзива, командирите, притежаващи такава характерна система за противовъздушна защита, даже нямаха време да се развълнуват, когато задачата е била открита, защото АСУ би я определила в началото като цивилен аероплан.

Но за такава координирана работа е нужна единна автоматизирана система за противовъздушна защита, а не административна надстройка над самостоятелните структури.


Може би случаят ще даде на иранските военни храна за мозъка да издигнат въпроса за обединяването на силите на противовъздушната защита на армията и КСИР. За страдание обаче, надали е допустимо това да се направи бързо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР