Както се и предполагаше, първите съдебни искове на американските потребители

...
Както се и предполагаше, първите съдебни искове на американските потребители
Коментари Харесай

Двама израелци съдят Apple за забавянето на iPhone на сума от $125 милиона

Както се и предполагаше, първите правосъдни искове на американските консуматори към Apple се оказаха единствено началото. Тази седмица се появи информация за още един правосъден иск против софтуерния колос от Купертино. Това е групов иск, подаден в Израел, който е първият отвън рамките на Съединени американски щати.
Ищците са двама израелци, които смятат, че Apple е нарушила общите отговорности пред потребителите с нарочното скриване на информацията за това, че “безобидното” възобновяване на софтуера отрицателно се отразява на скоростта на работата на мобилното устройство.

В желае се споделя, че Apple е добре известна със своята скритост- компанията не дава достъп до сорс кода на своите програмни артикули и не се вслушва изключително доста в мненията на потребителите, като приема непредвидени решения във връзка с своите устройства и програмни артикули.

И в действителност, на никое място в формалните документи на софтуерния колос не се загатва това закъснение в работата на смарт телефона, като това бе разкрито напълно инцидентно.

Както и при другите правосъдни искове, основателите на новото дело са уверени, че по подобен метод Apple подтиква потребителите към закупуване на нов айфон.

Документът към този момент е признат за разглеждане. Apple към този момент не разяснява обстановката.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР