Както повелява традицията, Moët & Chandon отбелязва наближаващите празници, като

...
Както повелява традицията, Moët & Chandon отбелязва наближаващите празници, като
Коментари Харесай

Посрещнете Новата година с едно дръзко предложение

Както повелява традицията, Moët & Chandon отбелязва наближаващите празници, като отваря път към THE NOW – това чувство, което ни подтиква да живеем смело и вълнуващо и да преследваме тръпката от непознатото.

За да изпрати уместно 2016 година, марката показва сбирката „ Bursting Bubbles ” – поклон към фините и искрящи балончета на шампанското Moët & Chandon, детонацията от усети и чувства, които вълнуват и въодушевяват. Този път те се появяват и като украсителен детайл на самата бутилка. Единствено Moët & Chandon – шампанското, което носи пристрастеността към празнуването в ДНК-то си, може да показа толкоз цялостна с живот сбирка по случай новогодишните празненства.

В сърцето на сбирката е бутилката Moët & Chandon Bursting Bubbles. Лимитираната серия Moët Impérial Brut, с която да изпратим 2016 година, е олицетворение на празничния дух. С чудесната си, динамична украса от балончета, бутилката въплъщава топлината, щедростта и великолепието на сезона.

 moet-1

„ Moët & Chandon се любува на приказността на празничния сезон. За нас е наслаждение да представяме нови и стилни способи за празнуване в този интервал на годината. С горделивост споделяме нашата сбирка Bursting Bubbles. Тя сигурно ще приглася най-радостните #moetmoments по целия свят, “ споделя Арно де Сень, Международен шеф Маркетинг и връзки за Moët & Chandon.

Ексклузивната селекция на сбирката Bursting Bubbles включва:

Бутилка от лимитираната серия Bursting Bubbles в празнична кутия с ръкохватка. С нея Moët & Chandon е на всички места с вас. Празничната кутия с ръкохватка Bursting Bubbles е елегантна, златна, декорирана с балончета и транспарантно прозорче, което дава аспект към зашеметяващата Bursting Bubbles бутилка. Поднесено като подарък или сложено на празничната софра, това стилно предложение обезпечено ще ви достави наслаждение.

Moët Impérial Brut в празничнa кутия също e значима част от сбирката Bursting Bubbles. Визията на кутията разкрива прелестни обемни балончета, които сияят от сила.

Искате да извършите празненството по-искрящо? Moët & Chandon Mini конфети са нов, занимателен празничен обред: вземете ги, отворете ги и незабавно ще ги заобичате! Всяка кутия съдържа стилна бутилка Mini Moët, конфети и коронка. Moët & Chandon Mini конфети са съвършеният метод да споделите празничните #moetmoments със фамилията и приятелите си.

 moet-2

А короната в сбирката? Това, несъмнено, е Bursting Bubbles Jeroboam Limited Edition!
Тази величествена бутилка шампанско Moët Impérial Brut е „ пременена “ особено за случая в костюм от златист металик с блещукащи сребърни прашинки – отпратка към постоянно искрящите балончета шампанско. В целия свят се оферират единствено 100 бутилки, което трансформира Bursting Bubbles Jeroboam Limited Edition в най-луксозния и екслузивен метод да отпразнувате края на годината.

Moët & Chandon предлага многообразие от превъзходни шампански, а Moët Impérial е емблематичното шампанско на Moët & Chandon. Създадено през 1869 година, то е олицетворение на неповторимия жанр на къщата – жанр, който се отличава със съблазнителния си плодов усет и елегантна зрялост. Moët Impérial Brut е с грациозен златист цвят със зелени отенъци. Ароматният му букет пленява със свежестта на зелена ябълка и цитруси, минерални нюанси, бели цветя и елегантни нотки на бриош и пресни ядки. Вкусът на това извънредно шампанско е великодушна композиция от апетитната наслада на бели плодове (круша, праскова, ябълка), нежното допиране на фините балончета и леката прохлада на цитрусови плодове с нотки на цариградско грозде.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР