Както повечето родители знаят, трябва да сте подготвени за почти

...
Както повечето родители знаят, трябва да сте подготвени за почти
Коментари Харесай

Сравнителното искане на майка на Кейт Мидълтън след „влизане“ в кръчмата с принцеса Шарлот

Както множеството родители знаят, би трябвало да сте готови за съвсем всичко, когато става дума за непредвидими дребни деца и кралските деца не са изключение.

И наподобява, че принцесата на Уелс е наясно с това - изключително откакто видимо се озова в непредвидена обстановка с принцеса Шарлот. Подобно на доста майки и бащи преди нея, тя беше принудена да заведе тригодишното тогава дете в пъб в южен Лондон и да направи една изцяло сравнима молба.

Двойката е пътувала в черен Range Rover през столицата, когато наподобява, че Шарлот е споделила на майка си - тогава известна като херцогинята на Кеймбридж - че би трябвало да употребява тоалетната. Търсейки най-близката баня, те стопираха пред пъб The Phoenix в Stockwell през 2018 година и потеглиха ръка за ръка, с цел да попитат дали могат да употребяват оборудванията.

Стъписани клиенти видяха кралската двойка и не можаха да повярват какъв брой естествени са те. Маги Маккини, постоянен клиент на кръчмата, сподели пред MailOnline тогава: „ Седях на нормалния си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР