Както Петел съобщи тежка катастрофа стана на входа на Кресненското

...
Както Петел съобщи тежка катастрофа стана на входа на Кресненското
Коментари Харесай

Трагедия навръх Нова година! Шофьорът на една от колите в мелето при Кресненското дефиле е загинал, още седем ранени

Както " Петел " заяви тежка злополука стана на входа на Кресненското дефиле откъм Симитли. Ранени са две дами, съобщи БГНЕС.

Наложило се е да бъдат рязани ламарини на сблъскалите се коли, с цел да бъдат извадени от тях ранените, осведоми дежурният чиновник в Областно пътно ръководство – Благоевград. При случая е умрял водачът на единия автомобил - 56-годишен мъж от с. Коларово. 

В региона на случая и в двете направления са се образували километрични колони от коли, защото придвижването е спряно. Дежурният посочи, че няма обходен маршрут, защото единственият вид е пътят през прохода Предел, само че той е доста по-дълъг.

Най-малко седем души са ранени при тежката злополука. Пострадалите са признати в Спешно-приемно поделение на болничното заведение в Благоевград. Шестима от тях са с по-леки контузии, лидерът на една  от колите е с по-сериозни пострадвания, предава Дарик. 

Наложило се е гражданска отбрана да пристигна на място, а колите безусловно са рязани, с цел да бъдат изкарани ранените хора.

Катастрофата блокира изцяло придвижването и в двете направления в Кресненското дефиле. Образуваха се километрични колони в сектора, който през целия ден бе свръхнатоварен поради хилядите решили да посрещнат Нова година в южната ни съседка.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР