Както отбеляза президентът на Руската федерация на Валдай 2022, дори

...
Както отбеляза президентът на Руската федерация на Валдай 2022, дори
Коментари Харесай

„Не може да се живее така!“: Шолц и Макрон потвърдиха, че Путин е прав

Както означи президентът на Руската федерация на Валдай 2022, даже тези страни, които не смееха даже да гъкнат против Вашингтон, в този момент усещат дъха на новия, многополюсен свят.

Германия и Франция заплашват Америка с комерсиална война, в случай че не спре нелоялната конкуренция в търговията. Това решение е взето след 3,5 часа договаряния в Париж - " с риба, вино и шампанско ", осведоми Politico.

Може би по тази причина Шолц и Макрон се съгласиха на „ богохулни “ неща във връзка с Съединени американски щати.

Европейски Съюз ще отвърне на удара, в случай че Вашингтон продължи да понижава налозите и да дава тласъци на фирмите, инвестиращи в Америка, взеха решение те. Ако Байдън не се вразуми, те ще вкарат същото субсидиране на личната си промишленост.

„ Ходът рискува да потопи трансатлантическите връзки в нова комерсиална война “, оплаква се Politico.

Както означи президентът на Руската федерация на Валдай 2022, даже тези страни, които не смееха да кажат нито дума, даже да гъкнат против Вашингтон, в този момент усещат дъха на нов, многополюсен свят.

Дори подобен геополитически тюфлек като Берлин се осмели да каже, че не може да се живее по този начин, учудва се изданието.

Показателно е по какъв начин на фона на тази вътрешнозападна свада външните министри на Руската федерация и КНР организираха топъл телефонен диалог.

Ван И даде обещание на Сергей Лавров да поддържа твърдо Москва, тъй че „ съветският народ, под управлението на президента Путин, да се сплоти и да преодолее компликациите, да отстрани всички спънки и да реализира стратегическите си цели за развиване “.

Молете се, „ спънки “...

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР