Както майка му е разказала пред изданието, синът й страдал

...
Както майка му е разказала пред изданието, синът й страдал
Коментари Харесай

Геймър се самоуби след изнудване в мрежата СНИМКИ

Както майка му е разказала пред изданието, синът й страдал от синдрома на Аспергер, само че се опитвал да преодолее заболяването и даже влезнал в група по театрално изкуство. През свободното си време младежът обичал да играе на конзолата на xBox.

Според проверяващите, в онлайн чат с него се свързал млад мъж, чието име не се посочва, и почнал да го изнудва, като го карал да купува игри и го заплашвал да разгласява негови голи фотоси в мрежата.



Джоел взел няколко дребни заема и кредитна карта, само че тези средства бързо свършили и скоро той нямал с какво да заплати за новите условия на мъжа от мрежата, който го шантажирал. После студентът отишъл при майка си и изискал избрана сума за потребностите му, само че тя му отказала, защото преди малко била платила почивка за двама със сина си в Испания.


Майката на Джоел Крокет

"В деня на първо място да се случи, отидохме да се срещнем с другар, на който преди малко се беше родило бебе. " Това беше време на празнуване, само че синът ми беше малко подтиснат “, споделя майка му.

Тя споделя още, че няколко дни преди този момент е чула фрагменти от обиди, думите, с които наричали сина й в гласовия чат, само че се надявала, че това са краткотрайни неща.


Самоубилото се момче с баба си

Известно време полицията не проявявала никаква интензивност за следствие на случая, само че дамата упорствала за версията за тормоз. Месец по-късно органите на реда задържали 18-годишен гражданин на Ливърпул. След разпит той бил пуснат под гаранция, чака се правосъдният развой против него да се организира след няколко месеца.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР