Както е известно, Силвестър Сталоун беше в родината ни, докато

...
Както е известно, Силвестър Сталоун беше в родината ни, докато
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун изби рибата с това, което каза за България! (ВИДЕО)

Както е известно, Силвестър Сталоун беше в родината ни, до момента в който снимаше третата част на кино лентата „ Непобедимите “. В момента популярният артист е в Съединени американски щати и гостува в сериала „ Това сме ние “. Именно на снимачната площадка там, в компанията на актрисата Криси Мец, Сталоун още веднъж проговори за България. Той разгласява в Инстаграм занимателно видео, в което направи забавно съпоставяне сред родината ни и Съединените американски щати. В коментар към видеото, Силвестър Сталоун оповестява, че е извънредно заинтригуван от неприятното качество на интернета в Калифорния.

Той споделя, че за него е неразбираемо по какъв начин човечеството е толкоз развито, а в това време качеството на интернета е под всякаква рецензия. В самото видео артистът споделя, че по време на престоя си у нас интернет връзката е била прелестна, за разлика от тази в Калифорния.

Това е следващото положително нещо, което той споделя за България.

Каквито и недостатъци да има родината ни, чужденците у нас постоянно се учудват на бързата и добра интернет връзка. Те са изумени от скоростта, количеството и качеството на родния интернет. Припомняме, че Силвестър Сталоун остана с доста положителни цялостни усещания от България, по време на престоя си у нас, като похвали и българите, с които е общувал.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР