Както беше обявено предварително, принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха

...
Както беше обявено предварително, принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха
Коментари Харесай

Какво каза Хари за болестта на баща си

Както беше оповестено авансово, принц Хари и Меган Маркъл дойдоха в Канада навръх Деня на влюбените 14 февруари. Те ще останат там няколко дни във връзка подготовката за Invictus Games Vancouver Whistler 2025.
 Принц Хари и крал Чарлз - за какво срещата им беше толкоз къса
Само няколко минути - за какво срещата на Чарлз и Хари беше толкоз къса

Няколко основателни аргументи

Точно година преди началото на надпреварите за военни ветерани и инвалиди, основани от принц Хари, двойката е в Уистлър - един от двата града дружно с Ванкувър, където сега текат подготвителни лагери на участниците.

Херцозите на Съсекс демонстрираха положително въодушевление и безукорен жанр като за снежната конюнктура в Канада. Въпреки минусовите температури, Хари се включи в някои от спортните действия, да вземем за пример втурване с бобслей.
 Снимка 653673

Той даде и първото си изявление след завръщането си от Лондон предходната седмица, където беше за по-малко от 24 часа. Принцът се срещна с татко си крал Чарлз, който малко преди този момент беше диагностициран с рак.
 Снимка 653672

Уил Рийв от Good Morning America го попита по какъв начин е научил за заболяването на татко си. " Говорих с него по телефона. И незабавно хванах самолета, с цел да го видя допустимо най-скоро. " Хари добавя, че обича фамилията си и е признателен, че е имал опцията да пътува до Англия и да се види с татко си.
 Снимка 653671

Разбира се, принцът отклони въпроса какво тъкмо се знае за диагнозата на. " Това е нещо сред него и мен. " Затова пък ясно изрази вярата си, че ще стопли връзките с роднините си в Лондон. " Всяка болест сплотява фамилиите ", цитират го People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР