Както България минава икономически между капките с коронавируса засега, така

...
Както България минава икономически между капките с коронавируса засега, така
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Борисов минава между яйцата, а България – между капките

Както България минава стопански сред капките с ковид към този момент, по този начин и министър председателят Бойко Борисов съумява да мине " сред яйцата ", сподели политологът Първан Симеонов пред БНР.

По думите му обстановката в страната към този момент не е толкоз протестна, колкото предизборна. Той подсети, че толкоз хора, които в този момент се събират на Великите национални въстания, през юли са се събирали всяка вечер.

" Засега митингите вървят по схемата от 2013 година. Тогава те се изтощиха, както и в този момент, и имаше " вливане " на студенти ", сподели Симеонов, визирайки това, че с цел да поддържат продължаващите над три месеца митинги против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

Той добави, че митингът е постигнал значително, само че в случай че не се стигне до трагично развиване или Борисов не направи огромна неточност, може да се чака да си приключи мандата.

" Борисов, тъй като изтърва момента за почтено и хитро подаване на оставка, изчаква митингът да се поизтощи, да погрознее, да почне да се кара между тях и да става партиен – нещо, което постоянно се случва на всеки дълъг митинг в България ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР