Какъв по-добър начин да започнете нова година от куп нови

...
Какъв по-добър начин да започнете нова година от куп нови
Коментари Харесай

Филмите, които идват в Sky Cinema през януари, включително комедията на Дженифър Лорънс и високо оценената класика

Какъв по-добър метод да започнете нова година от куп нови филми, кацащи в Sky. Тъй като януари е месецът за лягане и сядане у дома, за какво не прекарате месеца, като си проправите път през най-новите филми, налични в Sky Cinema?

От забързан екшън до кинематографични класики, има повече от 100 кино лентата, започващи този месец – в това число някои с най-високи резултати в Rotten Tomatoes – което значи, че почитателите на филмите ще бъдат капризни от избор. Всички тези страхотни филми са налични със Sky Cinema, които опитните купувачи сега могат да получат като част от страховит пакет, който включва също Netflix и ултрабърз широколентов достъп с помощта на договорката на Sky за „ най-ниска цена “.

Sky предлага пакет за икономисване на пари със Sky TV, Sky Stream, Netflix и ултрабърз оптичен широколентов достъп за £39 на месец, до момента в който Sky Cinema може да се добави единствено за £10 повече. Това включва премиум канали на Sky като Sky Atlantic, Sky Max и Sky Documentaries, до момента в който членове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР