Какъв е сюжетът на Присила?Филмът ще проследи Присила Пресли от

...
Какъв е сюжетът на Присила?Филмът ще проследи Присила Пресли от
Коментари Харесай

Прекрасният първи официален трейлър на Присила е тук

Какъв е сюжетът на Присила?

Филмът ще наблюдава Присила Пресли от 15 до 27-годишна възраст, разказвайки за връзката и брака й с Елвис.
Кой е в актьорския състав на Присила?

Cailee Spaeny от Mare of Easttown поема водещата роля като титулярна икона на стила, а Jacob Elordi от Euphoria се причислява към нея като Краля на рокендрола.

 

 

 

Виж филмовия откъс тук!

 

Присила ще излезе в кината на 3 ноември.

Първият тийзър дойде на 21 юни и сигурно си заслужаваше чакането. Започвайки с монтаж на тийнейджърката Присила, която се забавлява, тя ни демонстрира първата й среща с Елвис; идването й пред внушителните врати на Грейсленд; позирането й за провокативни поляроиди; и изглеждаше объркана в емблематичната си сватбена рокля с дантелени ръкави. Редът в съпътстващия дневник гласи: „ Когато тийнейджърката Присила Болю среща Елвис Пресли на празненство, мъжът, който към този момент е метеорична рокендрол суперзвезда, се трансформира в някой изцяло непредвиден в персонални моменти: вълнуващо влюбване, съдружник в самотата, гальовен най-хубав другар. През очите на Присила, София Копола споделя невидимата страна на един популярен американски мит в дългото ухажване и бурния брак на Елвис и Присила, от немската военна база до неговото имение в света на фантазиите в Грейсланд, в този надълбоко усетен и очарователно обстоен портрет на любовта, фантазията и славата.

На 3 октомври последва втори, по-дълъг филмов откъс, който дава по-голяма визия за това по какъв начин тъкмо Копола ще опише бурната връзка сред Присила и Краля на рока.
Ще работи като доста нужна `противоотрова " на кино лентата за Елвис от предходната година

Силата на зашеметяващото основно осъществяване на Остин Бътлър в осеяния с пайети, халюцинационен Елвис (2022г.) на режисьора Баз Лурман сигурно беше неоспорима, само че мнозина бяха обезсърчени от стряскащата липса на екранно време на Оливия ДеДжондж като сътрудник на музикалната икона.

„ Присила е толкоз вторичен воин в Елвис, тъй че в никакъв случай не съм имала възприятието, че стъпвам на същата територия “, сподели София Копола пред Vogue предишния октомври, до момента в който се приготвяше да снима драмата, продуцирана от A24. „ Мисля, че ще бъде забавно да имаме две изцяло разнообразни тълкования на едни и същи събития. Има някои аспекти от кариерата на Елвис, включени в този филм, само че всичко това някак си играе на фона на тяхната връзка и нейното развиване на нейната еднаквост. Толкова се заинтересувах от историята на Присила и нейната позиция за това какво е възприятието да израснеш като младеж в Грейсленд. Тя преминаваше през всички стадии на млада жена в подобен уголемен свят - нещо сходно на Мария Антоанета.
Всъщност Копола разказва кино лентата като „ Мария Антоанета в Грейсленд “

В изявление за Vogue по-рано тази година режисьорката означи: „ Когато снимах Присила, имаше доста моменти, които ми напомняха за други филми, които съм правила. Чувстваше се като кулминационна точка на другата ми работа. Имаше няколко момента, в които си помислих: „ О, Боже, дублирам ли се? Това прекалено много ли наподобява на Мария Антоанета?’ Но съм задоволително наясно, с цел да се съглася с това в този момент. Идентичността и концепцията за „ съпруга-трофей “ постоянно са ми били забавни и Присила ми разреши да ги проучвам в нова конюнктура. “

Базиран е на бестселъра на записките на Присила Пресли

Написан от Копола, филмът ще черпи от книгата на Присила Пресли от 1985 година " Елвис и аз ", като самата жива легенда ще служи като изпълнителен продуцент. „ Срещала съм се с нея няколко пъти и тя беше необикновено отворена “, сподели Копола за своя обект. „ Искам да се усещам прочувствено достоверна. Имам нейните записки от години и си припомням, че ги четох преди доста време. Един мой другар неотдавна говореше за нея и се заехме да обсъждаме книгата. Прочетох я още веднъж и бях в действителност трогната от нейната история. Най-трудната част от написването на сюжета беше просто редактирането на толкоз доста невероятни детайлности от записките. Беше ми забавно да се опитам да си показва по какъв начин би трябвало да е изглеждало израстването в този свят през нейните очи. “

Фокусът на Присила ще бъде върху живота на титулярната героиня от 15 до 27-годишна възраст, описвайки нейния спорен романс с именития музикант. Тя се срещна със суперзвездата, когато беше единствено на 14, а той на 24, и по време на военна работа в Германия. Двойката завърза възела, когато тя е на 21; ражда им се щерка, Лиза Мари, година по-късно; и най-сетне се разделят след шест години брак.

 

Cailee Spaeny и Jacob Elordi са идеални за своите функции

Въпреки че филмът обгръща повече от десетилетие от живота на Присила, за Копола беше значимо „ една и съща актриса да я играе на тези разнообразни стадии “, което значи, че 25-годишната Кейли Спаени със свежо лице е идеалният избор. „ Мисля, че Кейли може да се оправи “, сподели тя. „ Тя е толкоз мощна актриса и също така наподобява доста млада. “ А що се отнася до Джейкъб Елорди от Euphoria? „ Гледах единствено един епизод от сериала на HBO с щерка ми и беше малко прекомерно “, призна тя. „ Той също играе същински пич в това шоу. Но той е толкоз благ и непретенциозен като човек. Мислех, че никой няма да наподобява като Елвис, само че Джейкъб има същия вид магнетизъм. Той е толкоз харизматичен и девойките полудяват към него, тъй че знаех, че може да се оправи с ролята на този вид сантиментална икона. ”

С оповестяването, че излиза на огромния екран на 27 октомври, след дебюта си на филмовия фестивал във Венеция, очаквайте Присила да получи номинации в редица категории – от костюми и сценография до приспособен сюжет – щом сезонът на премиите стартира. И кой знае? Дори може да събере повече награди за Оскар от Елвис.

 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР