Какъв е алфа мъжкарят във връзките и в ежедневието? Нека

...
Какъв е алфа мъжкарят във връзките и в ежедневието? Нека
Коментари Харесай

13 качества на алфа мъжкаря, по които жените си падат

Какъв е алфа мъжкарят във връзките и в всекидневието? Нека да забележим кои са  личностните му характерности и да разберем за какво толкоз доста дамите си падат по него.

Обикновено изкуството разказва алфа мъжкаря като чаровник, който има тялото на гръцки господ и може да съблазни всяка жена. Но в действителния живот той се разграничава доста от този си облик.

Алфа мъжете не са нападателни

За разлика от всеобщите убеждения, алфа мъжкарят въобще не е нападателен. В множеството обстановки той може просто да се слее с тълпата, само че в случай че е належащо, той ще се бори за правата си и за правата на своите близки. Не употребява експанзията като преобладаващ резултат, с които да въздейства на другите хора. Може да ръководи гнева си и да се оправя тактично във всяка обстановка.

Притежава качествата на водач

Алфа мъжкарят е податлив да поеме водачеството и не се опасява от задължения и провокации. Той става водач просто тъй като малко хора желаят да извършват сложните задания. В началото той може да е капитан на тим, офис управител или шеф на магазин. И последователно, развивайки нови качества в себе си, да реализира страхотни резултати.

Развива мощни отзивчиви умения

Сдържаност, акуратност, изясненост и еднакъв звук са някои от значимите детайли на връзката, които алфа мъжкарят има. Той приказва ясно и твърдо, убеден е и не се опасява да реализира зрителен контакт с тези, с които поддържа връзка.

Той е харизматичен

Такъв човек провокира интерес единствено с наличието си. Независимо дали става въпрос за безупречно облекло, крепко здрависване или нещо друго. Той провокира почитание и внимание. Изграждането на тази линия не е елементарно нещо. И не всеки има своя толкоз мощна характерност и харизма, с цел да остави без думи другите.

Може да взема решения

Независимо дали е на работа, вкъщи, в обществените мрежи или другаде, алфа мъжкарят не обича да чака указания или инструкции от никого. Той прави оценка обстановката, употребявайки личната си преценка и взема решение какво би трябвало да се направи. За да бъдеш подобен човек, би трябвало да вярваш в себе си, да добиеш самочувствие и да се научиш да поемаш отговорност за личните си дейности.

Държи се умерено

Алфа мъжкарят може да остане непоклатими и необезпокоявани във всички обстановки. Той е самоуверен и самонадеян.

Грижи се за приятелите си

Независимо дали става въпрос за другар в потребност, другарка или родственик, който се нуждае от поддръжка, този мъж постоянно е подготвен да помогне. Той показва подготвеност да реши всеки проблем. Дава на околните си чувството, че са в положителни ръце с него. Да си алфа мъж значи да си машина за решение на проблеми.

Печели почитание

Хората са склонни да почитат алфа мъжкаря. Но той от своя страна в никакъв случай не желае това. И въпреки всичко го получава. В човешката природа е заложено да се почитат хората, които са постигнали триумф.

Никога не изпада в суматоха

Една от най-характерните черти на алфа мъжкаря е, че той е кадърен да се държи умерено и сдържано, даже когато е в сложна обстановка. Той знае по какъв начин да сортира думите си рационално. Защото той постоянно мисли за последствията от това, което споделя.

Алфа мъжкарят знае какво желае и го получава

Независимо дали става въпрос за нещо персонално или за нещо по-професионално, като да вземем за пример искане за повишение, алфа мъжкият има ясна визия за това, което желае по този начин.

Рядко търси помощ

Алфа мъжкарят обича самичък да взема решение компликациите си. Той желае помощ единствено когато събитията са доста сложни. Не се оплаква, не мрънка не досажда на околните си с незначителни въпроси. Този човек добре знае кой може да му помогне, само че се обръща към тези хора в извънредно редки случаи.

Той е същински благородник за приятелката си

Независимо дали става въпрос за отваряне на врата пред жена, идване на сантиментална атмосфера, увереност да целуне жена или просто дарба за добра връзка с жена, алфа мъжкарят е същински романтик за дамата на сърцето си или най-малко се пробва да бъде подобен.

Поддържа се във форма

Естествено, не всеки може да има тяло като Брад Пит. Но алфа мъжкарят смята за значимо да се грижи за себе си и да поддържа форма. Целта е ясна – крепко тяло, положително здраве и отлична физическа форма.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР