Как ще приключи пандемията според съветника на президента на САЩ

...
Как ще приключи пандемията според съветника на президента на САЩ
Коментари Харесай

Как ще приключи пандемията според д-р Фаучи

Как ще завърши пандемията съгласно съветника на президента на Съединени американски щати за коронавирус доктор. Фаучи.

Американският топ вирусолог промени прогнозата си за края на пандемията с помощта на разновидността омикрон

Докато се насочваме към 2022 година, Съединени американски щати ще навлизат в третата си година на коронавирус. Много специалисти по вируси по-рано обявиха, че чакат новата година да докара до края на пандемията, защото предсказаха, че делта ще бъде последната вълна и ще доближи своя връх към деня на благодарността. Но същата седмица беше открит нов вид на вируса. омикрон се популяризира толкоз бързо, че в този момент е преобладаващият вид в Съединени американски щати, който съставлява повече от 73 % от инфекциите в страната, съгласно последните данни от центровете за надзор и предварителна защита на болесттите. И по този начин, какво чакат специалистите да се случи в този момент, когато разновидността на омикрон кара случаите да нарастват още веднъж? Прочетете, с цел да разберете най-новата прогноза от  съветника по коронавирус на белия дом Антъни Фаучи.

Прогнозата на Фаучи за развиването на пандемията

Д-р Фаучи споделя, че хората в по целия свят евентуално ще би трябвало да се научат да живеят с коронавирус.

Истинският завършек на пандемията коронавирус може към този момент не наподобява толкоз близо. По време на изявление на 21 декември за Морнингс, Фаучи разиска бъдещето на пандемията на фона на бързо разпространяващия се вид на омикрон. Според специалиста по инфекциозни заболявания хората в по света “вероятно “ ще би трябвало да се научат да живеят с ковид, сходно на това, което към този момент вършат с елементарната простуда и грип.

Фаучи също предизвестява, че неимунизираните би трябвало да се имунизират рано или късно.

Неваксинираните хора обаче не могат просто да изчакат вируса. Фаучи сподели, че е значимо тези, които към момента не са имунизирани да се имунизират, с цел да оказват помощ за ограничение на разпространяването на вируса. Само малко повече от 61 % от отговарящото на изискванията население  е изцяло имунизирано към 22 декември, съгласно последните данни. Но с цел да стигнем до равнище, при което коронавирус да не господства в международен проект този брой би трябвало да се усили.

„ Те не би трябвало да подвигат ръце и да споделят: „ Е, в случай че можеш да се заразиш, даже и да си имунизиран, за какво да се ваксинираш? “, сподели той. „ Има доста огромна разлика сред имунизиран и неимунизиран човек, когато се болести във връзка с следствията от тази зараза. “

Според Фаучи,  имунизираните имат доста по дребни шансове от  тежко преболедуване,  дори в случай че се заразят с разновидността омикрон. „ Вероятността имунизиран човек да се разболее съществено от инфекцията е доста ниска. Неваксинираните хора са най-уязвими освен да се заразят, само че и да получат съществени затруднения “, изясни той.

Инфо: https://bestlifeonline.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР