Как ще изглежда финалът на Купата на Футболната Асоциация предстои

...
Как ще изглежда финалът на Купата на Футболната Асоциация предстои
Коментари Харесай

Кой отива на финала на ФА къп

Как ще наподобява финалът на Купата на Футболната Асоциация следва да разберем през уикенда, когато са полуфиналите на шампионата. Гвоздеят безспорно е мачът сред Манчестър Юнайтед и Тотнъм Хотспър , които ще се борят за успеха на 21 април от 19.15 ч. на „ Уембли “. Ден по-късно, на същия стадион, един против различен в 17.00 ч. се изправят Челси и Саутхямптън. Битките са решаващи за четирите полуфиналисти, за всеки от които това е единственият късмет да стигне до трофей. Футболните страсти и развръзката на ФА Къп можете да наблюдавате директно в ефира DIEMA XTRA, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.
 футбол NOVA
Mанчестър Юнайтед се класира за рекорден 29-и път на полуфиналите, откакто надви над Брайтън & Хоув Албиън с 2:0. За Тотнъм присъединяване в този стадий на най-старата футболна конкуренция е 21-о. „ Шпорите “ справедливо ще се борят за място на финала след безапелационна победа над Суонси Сити с 3:0. От своя страна " Червените дяволи " са печелили шампионата цели 12 пъти, като пред тях е единствено Арсенал с 13. Предимството на Тотнъм е, че полуфиналите се играят на „ Уембли “, където през този сезон тимът организира домакинските си мачове. В последния уикенд Юнайтед, воден от Жозе Моуриньо, позволи унизителна домакинска загуба във Висшата лига от Уест Бромич, с което обезпечи на градския противник Манчестър Сити шампионската купа. Сега обаче отборът ще активизира всичките си сили, с цел да получи късмет да доближи до борба за трофей, а полуфиналът ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT 2.
 Mанчестър Юнайтед NOVA
В другата среща на 22 април един против различен излизат Челси и Саутхямптън. Двата тима се срещнаха на терена преди броени дни в мач от 34-ия кръг на Висшата лига, като Челси записа необикновен поврат и победи Саутхямптън с 3:2. „ Сините “, които са миналогодишният финалист за ФА Къп, се класираха измежду четирите най-хубави след под напрежение дуел с Лестър Сити. Саутхямптън стигна до полуфиналите след триумф над Уигън Атлетик с 2:0 като посетител. Кой ще доближи до заветния край следва да разберем тази неделя oт 17.00 ч. по DIEMA SPORT.

Не пропускайте да наблюдавате полуфиналите за Купата на ФА директно в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР