Как се става професионален играч на компютърни игри? Какви качества

...
Как се става професионален играч на компютърни игри? Какви качества
Коментари Харесай

Ицака купонясва с 200 пловдивски геймъри

Как се става професионален състезател на компютърни игри? Какви качества са нужни, с цел да влезеш в Топ 6 в света на FIFA? Колко време лишава изработката на едно видео в YouTube? Това бяха единствено дребна част от въпросите, с които над 200 младежи обсипаха в събота най-хубавия геймър у нас Станислав Чакъров.

Wicky BG, както е известно нашето момче във виртуалното пространство, отговори на всички почитатели и в продължение на няколко часа театралничи за фотоси с тях. Поводът бе откриването на негова лична зала за PS4 игри в Пловдив, където почитателите могат да се срещат онлайн със Станислав и да се учат от него. Той замисля и специфични дни, в които ще играе с феновете си.

Актьорът и артист Христо Стефанов - Ицака, изключително известни измежду младежката публика с интернет плановете си, бе специфичен посетител на празненството. И като се изключи че оказа помощ в изпиването на над 600 бутилки безалкохолно и минерална вода, се опитва и във виртуалния футбол. 64 от гостите пък се включиха в безплатния шампионат по FIFA 18, с който Станислав реши да ги провокира.

" Много съм благополучен, тъй като месеци наред работя по този план ", показа пред " Марица " Чакъров. И подшушна, че сега се занимава главно със своя YouTube канал, където към този момент има над 25 000 клиенти. Там качва видеа на FIFA 18, в които играе и разяснява онлайн мачовете. Благодарение на неговите триумфи пък виртуалният футбол е станал доста известен измежду младежите у нас.
 Ицака купонясва с 200 пловдивски геймъри  Ицака купонясва с 200 пловдивски геймъри
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР