Как се представиха смърфовете през есента и какви са амбициите

...
Как се представиха смърфовете през есента и какви са амбициите
Коментари Харесай

Георги Минчев: Всеки един отбор има своите възходи и падения

Как се показаха " смърфовете " през есента и какви са упоритостите на клуба до края на сезона? Това разкри острието на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев - в изявление за " Мач Телеграф ".

Георги, здравей! Първо, какво е мнението ти за есенния полусезон на Локо Пд?

- Мисля, че като изключим последните няколко мача, тимът се показа на едно доста положително равнище. Постигнахме една извънредно впечатляваща серия от победи и положителни резултати, съпроводени с хубава игра, което в последна сметка бе най-важното. Със сигурност в последните мачове имаше спад, само че това за мен е обикновено. Всеки един тим има тези възходи и падения. Успяхме в последните два дуела да играем много по-добре и да победим. Надявам се през новата година да продължим с положителните игри и да радваме нашите почитатели.

Смяташ ли, че трябваше да сте по-близо до Топ 3 или настоящето ви класиране е закономерно?

-Мисля, че умерено можехме да сме с няколко точки повече, които да ни изпратят и по-напред в класирането. Имаше дуели, в които шансът ни обърна тил, само че като теглим чертата след първия полусезон считам, че в последна сметка има някаква причинност в настоящето ни класиране.

Оттук нататък съгласно теб Топ 6 или Топ 3 би трябвало да бъде действителната цел пред тима на Локомотив Пловдив?

-Нямаме съответна сложена цел от управлението или треньорския щаб на тима Самите ние вдигнахме много равнището и сигурно желаеме по-предно класиране и дай Боже успеем да се класираме за присъединяване в европейските клубни шампионати през идващия сезон.

Имаш интервал в Локо Пд преди настоящия. В какво намираш най-голямата разлика сред двата ти престоя в отбора?

-Не мога да кажа, че намирам някаква основна разлика в ситуацията. Да, имах предходен интервал, само че откакто се върнах, заварих момчета, с които бях в отбора и първия път. Така че се познавам с тях, а след връщането ми, това ми помота да се приспособявам извънредно бързо и елементарно в тима. С другите занапред се запознавах, откакто се върнах, само че те към този момент бяха построили една извънредно добра, положителна конюнктура в съблекалнята, а всичко си беше наред. Нямаше безусловно никакви проблеми с каквото и да е.

Как оценяваш личното си показване през есента?

-Не обичам да си давам оценки. Със сигурност знам, че мога много повече и се надявам през втория полусезон да съумея да го покажа и да оказа помощ на тима с мои голове и положителни изяви.

Имаш ли съответна цел, която си си сложил до края на сезона?

-Не. Цели не си слагам в никакъв случай. В последна сметка, колкото повече, толкоз по-добре.

Какво ще пожелаеш на всички хора, свързани с Локомотив Пловдив?

-На първо място желая да им пожелая да бъдат живи и здрави. Пожелавам им 2024 година да бъде една доста по-успешна година за тях. На всички почитатели им поисквам да не стопират да поддържат обичания си тим по фантастичния метод, по който го вършат до момента, тъй като това доста ни оказва помощ - дава ни по-голяма убеденост и самочувствие в мачовете, които играем.
 Георги Минчев: В съблекалнята никой не приказва за шампионската купа
Георги Минчев: В съблекалнята никой не приказва за шампионската купа

" Винаги съм желал да бъда нападател и да въвеждам голове "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР