Как се държите, когато сте ядосани? Някои чупят чинии и

...
Как се държите, когато сте ядосани? Някои чупят чинии и
Коментари Харесай

Ето в какво се превръщат знаците на зодиака, когато гневът ги завладее

Как се държите, когато сте ядосани? Някои чупят чинии и крещят, а други са много хладнокръвнипо време на кавги.
Овен
Овенът не обича споровете. Той може да бъде просто недопечен (там, където обстановката го изисква), може да бъде непоколебим, значим, твърд, само че ще се пробва по всевъзможен вероятен метод да не се стига до открит спор, тъй като добре знаят какви са, когато са гневни.
Телец
Телецът е по този начин организиран, че самият той не знае по какъв начин ще се държи в обстановка на яд. Поради обстоятелството, че представителите на тази зодия са извънредно търпеливи, гневът им може да се прояви по два метода: мощно и безшумно. Най-ужасното положение за Телеца е, когато той замълчи.
Близнаци
Представителите на тази зодия са поредни в своите прояви. Изключителната добрина може да се съчетае с яд. Когато са ядосани, Близнаците са дейни. Това могат да бъдат добре аргументирани изказвания в тежка форма или може да бъде затръсваща се врата, зад която Близнаците ще се крият вечно.
Рак
Можете да сечувствате чудесно в компанията на Рака, само че довеждайки го до крайни страсти, ще бъдете сюрпризирани от превъплъщението. Всеки интереен диалог може да приключи с изясняване на връзките, където Ракът не се колебае да ви упрекне за каквото и да било.
Лъв
 3 зодии със слаби нерви – не събуждайте звяра в тях 3 зодии със слаби нерви – не събуждайте звяра в тях
Всеки зодиакален знак има както положителни, по този начин и тъмни страни. Някои, да вземем за пример, имат слаби нерви. Те не знаят по какъв начин да броят до 12, преди да...
Лъвът мощно декларира своето мнение. Махнете се от пътя ми. Ако гневът на Лъва ви е настигнал, ще бъде паметен. Изключително прочувствен, извънредно раздразнителен и обезверен.
Дева
Девите имат провокативни качества. Следователно техният „ бяс “ може да се трансформира в провокация.
Везни
Колкото и да са миролюбиви, те са напористи и прочувствени в гнева. Трябва да се означи, че Везните не обичат да показват благополучие, само че гневът ще си проличи. Възможни са нервности според от обстановката и напрежението.
 Как реагират зодиите, когато ги ядосате? (Част 2) Как реагират зодиите, когато ги ядосате? (Част 2)
Според астролозите, зодията дефинира по какъв начин хората реагират, когато са ядосани. Както и на вас ви е ясно, при някои от представителите на...
Скорпион
Скандал значи скандал! Готови сме да пазиме ползите и позициите си до дъно, без значение с какви способи.
Стрелец
Отчаяните Стрелци, достигнали точката на шупване, даже са способни на физическо влияние. За Стрелец е извънредно мъчно да се оправи с гнева си, тъй че нормално избират да мълчат и да стоят настрани.
Козирог
 Как реагират зодиите, когато ги ядосате? (Част 1) Как реагират зодиите, когато ги ядосате? (Част 1)
От ясно по-ясно е, че представителите на всеки от зодиакалните знаци имат собствен темперамент и по друг метод реагират, когато „ ги...
Изисканата природа на Козирога не устоя на жара на пристрастеностите. В яда си разрешават да употребяват всички „ неразрешени техники “. Но плюсът е, че те „ бързо се отдръпват “, забравяйки спора за  изчерпан.
Водолей
Най-точната дума, която предава положението на ядосан Водолей, е обезсърчение. Водолеят се изолира и тази пауза може да продължи много дълго.
Риби
Ако ядосате Рибите, те ще отговорят! И ще бъде запомнено. Талантът на Рибите се крие във обстоятелството, че с една дума те са способни да причинят доста повече щета от всяко деяние. Те са умни и в моменти на яд са изключително невъзмутими.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР