Как са изглеждали участничките в конкурса Мис Варна, вероятно около

...
Как са изглеждали участничките в конкурса Мис Варна, вероятно около
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 5 октомври

Как са изглеждали участничките в състезанието " Мис Варна ", евентуално към 30-те години, съумяваме да забележим, с помощта на госпожа Елеонора Форбс, която е дарила фотосите на Музей за история на Варна, споделят от там.

Все повече хора се отхвърлят от развъждането на пчели поради неналичието на поддръжка от страната към бранша. Ако нещата продължат в тази посока, скоро няма да има кой да гледа пчели и ще се наложи да се внасят кошери от чужбина, с цел да се опрашват растенията.

Седем целта за развиването на Варна показа през днешния ден Иван Портних, претендент за кмет на морската столица от Политическа партия ГЕРБ. Заедно с него бяха претендентите за кметове на региони и част от листата за Общински съвет.

Варна е първенец и вицешампион на приключилия Държавен екипен шампионат по бадминтон за 17-годишни. Състезанието се организира на 9 корта в Многофункционална спортна зала 1ЕГ/Варна.

“По предложение на „ Възраждане “ от общинския бюджет ще бъдат заделени средства за закупуване на устройства, които доста ще подобрят качеството на образованието на деца с дислексия, дискалкулия и смесени разстройства на способността за учене.

Концертът " Световното кино в музиката " на Хилда Казасян и Плевенската филхармония ще бъде показан на 29 октомври, от 19:30 часа. във ФКЦ - Варна.

Тази събота затварят отчасти ул. " Девня " във Варна, вижте в коя част

Участък от ул. „ Девня “ ще бъде още веднъж напълно затворен за придвижване през почивните дни, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна. Причината е осъществяване на строително-ремонтни действия.

Нова пергола инсталират и боядисват в градинката на Червения площад, видя кореспондент на Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР