Как мъжете и жените преживяват разделите и любовните разочарование се

...
Как мъжете и жените преживяват разделите и любовните разочарование се
Коментари Харесай

Гала всичко си призна за първата си връзка и изневярата

Как мъжете и дамите претърпяват разделите и любовните отчаяние се развихри в предаването " На кафе " по NOVA през днешния ден. Гала и панелистите се разделиха в мненията си и се скараха кой пол е по-емоционален в това отношение.

Георги Блажев и Дарин Ангелов твърдо обявиха, че дамите страдат по-малко от мъжете и сърдечните им болки са по-кратки.

" Жените страдат повече и това го споделят учените, има статистика “, отвърна ядосано Ромина Тасевска. Гала посочи, че интервалът, в който нейният пол страда, е 4 месеца.

" Вие можете да страдате по-често, само че ние страдаме по-качествено “, съобщи Дарин Ангелов.

" Първите седмици се вършим, че нищо ни няма, пием, вървим по други дами. После обаче всичко се връща “, изясни Георги Блажев.

В този миг диалогът се обърна към това дали някой от водещите има моменти в любовната си история, които би желал да изтрие, в случай че имаше тази опция. По този мотив Ромина описа, че е имала подобен ужасяващ сън, че в случай че това ѝ се случи в действителния живот, би желала да изтрие всички мемоари със брачна половинка си.

Гала пък съобщи, че в случай че може, би желала да изтрие първата си връзка. Май тази ранна любовна история на звездата продължава да я тормози.

Преди време Гала още веднъж заприказва за връзката, която приключила с ужасна невярност на гаджето ѝ.

Става въпрос за интервала, в който Гала е била студентка, пристигнала в София и решила да изненада половинката си. Изненадата обаче била за нея, защото го сварила с друга жена.

Очевидно обидата е толкоз мощна, че водещата още страда, макар големия си триумф и любовното и фамилно благополучие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР