Как искаш да изглеждаш на 60+ години? Пенсионерка с широка

...
Как искаш да изглеждаш на 60+ години? Пенсионерка с широка
Коментари Харесай

14 образа за истинска дама на 60+, които ще копират от вас

Как искаш да изглеждаш на 60+ години? Пенсионерка с необятна пола и разтегнато яке или стилна дама? Вероятно предпочитате втория вид. Ето за какво към избора на облекло за зрели дами би трябвало да се отнасяте изключително деликатно.

Няколко образеца за изображения, които мнозина ще желаят да повторят

1. Класически черен панталон, бяла риза с ръкави до лакътя, изтъркана, и сако без ръкави на райе – семпла визия за всеки ден. За да го извършите стилно, прибавете истински аксесоари – необятен кожен колан, червени мокасини и истински бижута, които да паснат на цветовете на ансамбъла.

2. Бежовите панталони наподобяват ужасно със синя щампа и елементарни ръкави. Ризата би трябвало да се носи свободна, а талията да се подчертае с колан. Допълнете визията с кафяви ботуши Челси и бяла и синя забрадка.

3. Не избягвайте истинските неща. Например жилетка с “вестник ” също така. Носенето на подобен видим продукт си коства да се носи с неутрални неща, да вземем за пример с черни тесни панталони, черни високи ботуши и подобаващ джъмпер. Изображението се добавя от бял колан и черна дребна чанта.

4. Ярко яке ще добави съвършено разнообразни визии. Например, може да се носи със светли панталони и горнище с щампа. Изображението е приключено с червени мокасини и автентично колие.

5. Но за панталони с автентичен скотски принт би трябвало да изберете елементарни допълнения. Например джъмпер с цвят на горчица и удължено сиво яке. Изображението се добавя от черни ботуши и чанта, която да подхожда на джъмпера. Както и черно-жълта забрадка за врата.

6. Сладка визия с дънки, ослепителен наследник джъмпер и сако с щампа е ефектно допълнена от лъскави аксесоари – стеснен колан с плитка в златен цвят и “сребърни ” броги.

7. Модерна визия със светлосин панталон наподобява доста съвременна, с помощта на детайлите – пъхнати под краката и маратонките. Друго ефектно допълнение е лек шал с флорален принт.

8. Обикновената многослойна визия с дънки наподобява стилно и съвременно. Дънките бяха съчетани с класическа бяла риза и скъсен червен джъмпер с черно-бяла линия на гърдите. Маратонките допълват този външен тип.

9. Още една многослойна визия с дънки. Този път ансамбълът е допълнен със сива и синя риза и бяло и алено джъмпер на хоризонтални райета. Тъмносини ботуши с бели подметки и шарена забрадка.

10. Ефектна черно-бяла макси пола с щампа стои ужасно с бяла риза. Пола с висока талия и щампована талия. Черните ботуши във викториански жанр са автентично допълнение.

11. Стилен отбор с дълга плисирана пола в сребристо сиво. Полата е направена от плат със сатенен искра. Горната част на ансамбъла е розов плетен джъмпер и двуредна жилетка. Сребърните ботуши допълват визията.

12. Ярък отбор, състоящ се от синьо-виолетов сарафан и жълт джъмпер. Сарафан с V-образно деколте и удължена линия на раменете. Пакетна чанта със змийски принт добавя визията.

13. Друга версия на изображението със сарафан. Това е макси модел, направен от кондензиран тъмнозелен плат. Силуетът на сарафана е прав, талията е подчертана от необятен колан. Коланът е същият зелен, само че ярък колорит. За сарафана бяха определени сиво-зелена риза и лек обемен шал със стилизирана камуфлажна шарка.

14. Бежова макси рокля с дребен неконтрастен принт. Втален модел с плисирана пола. Изображението се добавя от черен кожен колан и черно късо яке със златни копчета.

Какви изображения харесахте? Пишете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР